Yurt dışı kayıtlı Redmi Nota 9 alınır mı?

Geçen 2 ay önce 2700₺'ye Note 8 Pro aldım 128 GB modeli inanın telefon kullandığımı hissettim bu telefonda. Oyunlar da kasma yok takılma yok şarjı çok güzel gidiyor genel kullanımda da en ufak bir kasma yok ben çok memnunum bozulana kadar değiştirmeyi düşünmüyorum şu an da. Xiaomi cihazlar da Pro olan modelleri çok iyi oluyor bunu da belirteyim. 6 GB RAM 128 GB dahili hafıza var bana her türlü yetiyor. Kamerası da çok güzel resim çekiyor ben çok memnunum.

Yurt dışı kayıtlı olan Redmi Note 9 cihaz. Alınır mı? Herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım kapanma vs?

Eğer hala almadıysanız önerim olacak. Bu telefon 32 ve 64 GB olarak ikiye ayrılıyor ve sakın ola sakın 32 GB olanını almayın. 15 dakikalık YouTube gezintimde bile deli dehşet kazmalar, güncellemeden sonra kapanmalar vs... Bunların dışında bir sürü şey ile karşılaştım. Dikkatli olun dizinde aynı şeyleri yaşamanızı istemem.

Cihazın 32GB'lık bir versiyonu yok. 64/3GB RAM 128/4GB RAM'lik versiyonları var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…