Yurt dışı kayıtlı S23+ vs S24+

Bütçe
25000

theberkmusic

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci/Mühendis
Arkadaşlar 32K ₺ bütçem var ve S23 Ultra alacağım yurt dışı kayıtlı.

Kız arkadaşıma da yurt dışı kayıtlı telefon alacağım fakat bir sorun oldu.
S24+ ile S23+ arasında gidip geliyoruz. Çünkü S23+ fiyatı daha fazla. Bunun sebebini bilmiyorum lakin kimse S24+ önermiyor, Exynos işlemciden dolayı.
Sizce S23+ vs S24+ karşılaşması yaparsak hangisini almalıyız? Uzun süre kullanacak

S24+ ile S23+ arasında gidip geliyoruz. Çünkü S23+ fiyatı daha fazla. Bunun sebebini bilmiyorum lakin kimse S24+ önermiyor, Exynos işlemciden dolayı.
Sizce S23+ vs S24+ karşılaşması yaparsak hangisini almalıyız? Uzun süre kullanacak
S24 plus tabii ki. Exynos önermeyenler acaba ne yaşadıda önermiyor?

S23+ ederi en fazla 33 34bin TL bir cihaz. Sırf üretim yokluğu diye ateş pahasına satıyorlar. Kesinlikle S24+ çok daha iyi.

S24+'daki Exynos gayet iyi. Alabilirsiniz gönül rahatlığıyla.

Çok teşekkür ederim. Öyle aşırı performans kullanmayacak zaten, maksimum PUBG oynar fotoğraf çekiniriz.

S24 Plus tabii ki. Exynos önermeyenler acaba ne yaşadıda önermiyor?

En ufak fikrim yok, "Epey yorumları şaşırtmıyor" diyelim o zaman. Teşekkürler.

S23+ ederi en fazla 33 34bin TL bir cihaz. Sırf üretim yokluğu diye ateş pahasına satıyorlar. Kesinlikle S24+ çok daha iyi.

Ben de öyle düşünüyorum ama bu olumsuz yorumlar kararımı sarstı, size danışmak istedim. Teşekkürler.

Bana kalırsa S24 serisi ara geçiş (bana göre) bir telefon olduğu için alınmaz. Şahsen S23 Ultra kullanıyorum ve hadi S24 Ultraya yükselteyim demem. S25 Ultrayı bekliyorum ben. Sıfırdan alınacaksa alınabilir ama S23 serisinden geçilecekse gerek yok.

Hocam ben de aynı şekil düşünüyorum. Şu anda 23 Ultra varken 24 Ultra almak saçmalık geliyor bana. Çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı