bvtushka Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 1.151 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Republic of Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #1 Yurt dışında lise okumak istiyorum. Bu nasıl oluyor?
M Mehmet0x1 Decapat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 305 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #2 bvtushka dedi: Yurt dışında lise okumak istiyorum. Bu nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Ailenizin başka bir ülkede vatandaşlığı varsa neden olmasın
bvtushka dedi: Yurt dışında lise okumak istiyorum. Bu nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Ailenizin başka bir ülkede vatandaşlığı varsa neden olmasın
Ege Altunay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.544 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #3 Olmuyor.
kerosene Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 1.413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Temmuz 2023 #4 Yurt dışına ailecek taşınmazsanız buradaki gibi tüm lise hayatınız olmaz. Öğrenci değişim programına katılmalısınız ve yabancı diliniz iyi olmalı. Ekleme: Bu işler parasıyla tabii ki sadece dil bilmeniz yetmez hayrına olmuyor maalesef. Son düzenleme: 9 Temmuz 2023
Yurt dışına ailecek taşınmazsanız buradaki gibi tüm lise hayatınız olmaz. Öğrenci değişim programına katılmalısınız ve yabancı diliniz iyi olmalı. Ekleme: Bu işler parasıyla tabii ki sadece dil bilmeniz yetmez hayrına olmuyor maalesef.
M Mehmet0x1 Decapat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 305 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #5 kerosene dedi: Yurt dışına ailecek taşınmazsanız buradaki gibi tüm lise hayatınız olmaz. Öğrenci değişim programına katılmalısınız ve yabancı diliniz iyi olmalı. Genişletmek için tıkla... O üniversitede oluyor diye biliyorum?
kerosene dedi: Yurt dışına ailecek taşınmazsanız buradaki gibi tüm lise hayatınız olmaz. Öğrenci değişim programına katılmalısınız ve yabancı diliniz iyi olmalı. Genişletmek için tıkla... O üniversitede oluyor diye biliyorum?
kerosene Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 1.413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Temmuz 2023 #6 Mehmet0x1 dedi: O üniversitede oluyor diye biliyorum? Genişletmek için tıkla... Çok şanslıysa eğer lisede 1 dönem değişim programları var.
Mehmet0x1 dedi: O üniversitede oluyor diye biliyorum? Genişletmek için tıkla... Çok şanslıysa eğer lisede 1 dönem değişim programları var.
M Mehmet0x1 Decapat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 305 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #7 kerosene dedi: Çok şanslıysa eğer lisede 1 dönem değişim programları var. Genişletmek için tıkla... Hiç duymadım. Üniversitede oluyor diye biliyordum.
kerosene dedi: Çok şanslıysa eğer lisede 1 dönem değişim programları var. Genişletmek için tıkla... Hiç duymadım. Üniversitede oluyor diye biliyordum.