Yurt dışı nasıl gidilir?

boratess1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 20 yaşındayım A2 seviye İngilizce biliyorum sadece, üniversite okuyorum ilk senemdeyim ama maalesef yurt dışına gitmek istiyorum bu konu hakkında bilgisi olanlardan tavsiye istiyorum bir ücret verip mi gidiliyor yoksa farklı bir şekilde mi?

Bu uzun ve kesin olmayan bir yol. Bana bu yılda çıkmadı. Yurtdışından bir işveren bana davet mektubu gönderse kesin gidebilir miyim? Bir çok sitede farklı farklı yazılar yazıyor. Avusturya'da işletmesi olan bir akraba var. Bana işe davet mektubu gönderse bununla vize başvurusu yapsam vize alabilir miyim?

Green Card'dan daha hızlı yöntem yok mu belirli bir ücrete kesin gidiş.

Dostum ilk senen olması çok güzel. Sana vereceğim Şu linki iyice araştır. Anlatmaya kalksam çok uzun sürer. Avrupada gönüllülük esasına göre işler var. İnsanların ucuz iş gücü ihtiyacı oluyor. Sen ülke seçip başvuruyorsun. Sadece yol paran sana ait barınma yeme-içmen onlara ait. Ufak bir harçlık bile veriyor olabilirler. Gençler için kaçırılmayacak fırsat. 3-4 arkadaş her yaz gidin.
Biraz karışık tam link şu Türkçeye çevirip iyice araştırın.

Tamamdır teşekkürler vize falan gerekiyor mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…