mahber Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 1.198 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #1 8k gibi bir fiyata yurt dışı sıfır Note 13 Pro 5G alacağım kardeşime; batarya ve kamera önemli, değer mi bu paraya?
8k gibi bir fiyata yurt dışı sıfır Note 13 Pro 5G alacağım kardeşime; batarya ve kamera önemli, değer mi bu paraya?
xennard Centipat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 443 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #2 Bazı insanlar yurt dışı aldığı için güncelleme gelmiyor gibi şikayetlerde bulunmuşlar. Yani biraz riskli.
Bazı insanlar yurt dışı aldığı için güncelleme gelmiyor gibi şikayetlerde bulunmuşlar. Yani biraz riskli.
mahber Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 1.198 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #3 xennard dedi: Bazı insanlar yurt dışı aldığı için güncelleme gelmiyor gibi şikayetlerde bulunmuşlar. Yani biraz riskli. Genişletmek için tıkla... Çok yurt dışı telefon kullandım çevremde de kullanan insanlar var güncelleme açısından sıkıntı yok bu paraya değiyor mu diye soruyordum.
xennard dedi: Bazı insanlar yurt dışı aldığı için güncelleme gelmiyor gibi şikayetlerde bulunmuşlar. Yani biraz riskli. Genişletmek için tıkla... Çok yurt dışı telefon kullandım çevremde de kullanan insanlar var güncelleme açısından sıkıntı yok bu paraya değiyor mu diye soruyordum.
xennard Centipat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 443 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #4 mahber dedi: Çok yurt dışı telefon kullandım çevremde de kullanan insanlar var güncelleme açısından sıkıntı yok bu paraya değiyor mu diye soruyordum. Genişletmek için tıkla... Sanırım değer. İşlemcisi oyunlarda çok iyi değil ama idare eder. Gündelik işler için güzel telefon.
mahber dedi: Çok yurt dışı telefon kullandım çevremde de kullanan insanlar var güncelleme açısından sıkıntı yok bu paraya değiyor mu diye soruyordum. Genişletmek için tıkla... Sanırım değer. İşlemcisi oyunlarda çok iyi değil ama idare eder. Gündelik işler için güzel telefon.
mahber Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 1.198 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #5 xennard dedi: Sanırım değer. İşlemcisi oyunlarda çok iyi değil ama idare eder. Gündelik işler için güzel telefon. Genişletmek için tıkla... Bütçe 12 13K başka önerebileceğiniz var mı?
xennard dedi: Sanırım değer. İşlemcisi oyunlarda çok iyi değil ama idare eder. Gündelik işler için güzel telefon. Genişletmek için tıkla... Bütçe 12 13K başka önerebileceğiniz var mı?
xennard Centipat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 443 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #6 Honor 90 alabilirsiniz eğer uygun fiyatta bulursanız. Ben Honor 90 almayı düşünüyorum.