Yurt dışı olarak hangi iPhone alınır?

Ömer404

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, kendime yurt dışı iPhone telefon arayışındayım ve 15 Pro, Pro Max ve 16 Pro arasında kaldım. Fiyatlarını vs aşağıya bıraktım 16 Pro Max'e çıkmak isterdim fakat bütçem 16 Pro'ya zor yetiyor.

15 Pro; 31.500 ₺
15 Pro Max; 36.999 ₺
16 Pro; 38.999 ₺

Açıkçası büyük telefon kullanabilir miyim tereddütlerim var. Arkadaşımın XS Max'ini elime aldığımda gayet güzel gelmişti. Annemin 15 Pro Max'i de gayet hoş duruyor. Bilemedim açıkçası sizce Pro modeller çok mu küçük?

Bu senin telefonu nasıl sevdiğine bağlı, küçük telefonlar daha çok ilgini çekiyorsa iPhone 16 Pro senin için uygun olur ama şahsen ben yurtdışı iPhone 16 Pro almak yerine yurtiçi 14 alırdım, hatta 14 ile 13ün farkı bile yok bir kaç kamera iyileştirmesi ve RAM attırılması dışında.

Sizce eziyetmi peki yurt dışı telefon? Nisanda alırsam 2026'nın ağustos'una kadar kullanabiliyorum. Ondan sonra da yanına bir IP7 alıp devam ederim diye düşünüyorum.

Sizce eziyetmi peki yurt dışı telefon? Nisanda alırsam 2026'nın ağustos'una kadar kullanabiliyorum. Ondan sonra da yanına bir IP7 alıp devam ederim diye düşünüyorum.

Ben nisanda alıp kesintisiz 16 ay kullandıktan sonra zaten o telefondan sıkılır yenisine geçerdim yani sizde yapabilirsiniz ama benim bütçem kısıtlı böyle şeyler yapamam diyorsanız hiç bulaşmayın yurt dışına

Hocam bu yine sizin tercihinize bağlı ama yurt dışı telefonda herhangi bir aksamında bir sorun çıkarsa garantisi olmayacak, bu fiyatlara çıkıp garantisiz telefon kullanacaksınız bu büyük bir sorun, Ha iPhone da bir şey olunca gelipte garanti kapsamında ayağı çekmiyor size orası ayrı ama garanti kapsamı yok, onun dışında 8 ay kullanıp 4 ayda çift telefon kullanmalısınız ki yanlış bilgi olmasın daha önce bende kendim için baktığımda Çin sürümü iPhone'lar dışında Çift Fiziksel Hat yokmuş, yani 4 ay fiziksel hat 4 ay da e-sim, 4 ayda iPhone 7 kullanacaksınız, sizin için büyük bir zahmet olmayacaksa tabii ki de kullanın ama 4 ayda bir değişim yapmak benim ilgimi çekmiyor açıkcası.

Yani hocam açıkçası ömürlük olsun istiyorum. Bu yüzden yurt dışı Pro modellere yöneldim, yurt dışı mevzusunu halledebileceğimi umuyorum. Alımı satımıda çok hızlı değil sonuçta bu telefonların.

Ömürlük bakıyorsanız yurt dışı modellerini unutun derim. Bütçenizi 2 katı yapıp Türkiye'den almanız gerekir o cümleyi kurabilmek için. Telefondan telefona zıplayan biriyim satma derdim yok oyuncak niyetine köşeye atabiliyorum fakat babama Türkiye'den 2 tane yurt dışı parasına 1 tane 14 Pro Max aldım mesela zamanında ilk çıktığında işte mesela böyle mantıklı oluyor adam çok memnun yok kayıt cart curt falan derdi yok pil sağlığı düşmüş garanti kapsamında bir hak varmış ondan yararlanıp değişeceğiz mesela. Ömürlük buna diyoruz iPhone 7 le idare ederim olayı kalmadı oldukça ucuz bir görüntü ayrıca

Kesinlikle katılıyorum, uzun ömürlü kullanımda yurt dışı model alıp sürünmektense aynı fiyatta 1-2 sene önceki telefonu alın kafanız rahat olsun.

Kesinlikle katılıyorum, uzun ömürlü kullanımda yurt dışı model alıp sürünmektense aynı fiyatta 1-2 sene önceki telefonu alın kafanız rahat olsun.

Yurt içi olarak önerebileceğiniz model var mıdır peki? Yeni konu açmalı mıyım yoksa.

Yurt içi olarak önerebileceğiniz model var mıdır peki? Yeni konu açmalı mıyım yoksa.
Dediğim gibi, ömürlük derdindeysen biraz bütçeni zorla ve iPhone 14 al çünkü bu devirde 4 RAM çok sönük kalıyor, eğer ki bütçen sabitse iPhone 13'te alabilirsin hiç bir farklılığı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…