Yurt dışı olarak hangi iPhone alınır?

Buradaki konu yurt içi- dışından bağımsız modeller arasında öncelikle. Şöyle diyeyim bence 5 kat telefoto (15 Pro'da yok, 3 kata kadar var), 4K 120FPS video çekebilme(sadece 16 Pro serisinde), 48MP geniş açı kamera( sadece 16 Pro serisinde, diğerlerinde 12MP) önemli artılar. Uzun vadede daha da önemli artılar. O sebepten 16 Pro seçin derim. Pro modeller bence ne küçük ne büyük normal. Pro Max bence takoz gibi, kullanışsız. Tabii bu zevk meselesi. Kimisi büyük ekran seviyor. Büyük ekran demek büyük batarya demek IPhone'da. Pro Max şarjları en uzun gider. Ancak yine de sırf 2-3 saat daha uzun ekran süresi alacağım diye takoz gibi cihaz seçmezdim.
Yurt dışı cihaz kesinlikle alınır, alınmalıdır. %103 vergi verip çok daha alt model almayın, paranıza yazık etmeyin. Ağustos 2026'ya kadar kullanırsınız ondan sonra da bir iPhone 7 alıp yine gelen aramaları ve internet paketini 16 Pro'da kullanabilirsin. Sadece kendin arama yapmak için 7'i kullanman gerekecek o da 4 ay sadece yılbaşında yine özgürsün.
Fikir olsun diye diyorum: Ağustos'ta 16 Pro kapandı diyelim 2 telefonla gezmek istemedin. Sat 16 Pro'yu. Koy üste para yurt dışı Eylül'de 18 Pro al. Böyle böyle 2 yılda bir falan hem model yükseltir hem de kullanım süreni sıfırlamış olursun.
3. alternatif: Buradan yurt içi alacağına yurt dışından 2 tane al. 6 ay birini 6 ay diğerini kullan bir daha kapanma mevzusunu hiç dert etme. Kombinine göre kullanırsın.
Üstteki arkadaşlar Apple TR garantisinin üstüne basmışlar. Ona da inanma, bundan 10-15 sene öncenin garantisi olsaydı evet Apple TR garantisi feci önemli derdim ama şu an iPhone kısmı için ülkemizde rezalet durumda. Yeni cihaz vermeyi bırak ücretsiz onarım yapmamak için bile pireyi deve yapıyorlar ve sizi "garantiye girmiyor efendim" diyerek şutluyorlar, %103 vergi verip buradan aldığın garanti bu haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…