fkuufknfx Hectopat Katılım 16 Nisan 2017 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2019 #1 Yurt dışından Euro üzerinden gelecek bir parayı nasıl alabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Aralık 2019
2 271621 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 1.901 Çözümler 10 30 Aralık 2019 #2 Nasıl yani ? Banka hesabınıza yatırılır ise banka size onu Euro veya isterseniz Türk Lirasına çevirip verebilir.
Nasıl yani ? Banka hesabınıza yatırılır ise banka size onu Euro veya isterseniz Türk Lirasına çevirip verebilir.
fkuufknfx Hectopat Katılım 16 Nisan 2017 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2019 #3 271621 dedi: Nasıl yani ? Banka hesabınıza yatırılır ise banka size onu Euro veya isterseniz Türk Lirasına çevirip verebilir. Genişletmek için tıkla... Tanımadığım bir adam bana para gönderecek. (Adam yurtdışında.)
271621 dedi: Nasıl yani ? Banka hesabınıza yatırılır ise banka size onu Euro veya isterseniz Türk Lirasına çevirip verebilir. Genişletmek için tıkla... Tanımadığım bir adam bana para gönderecek. (Adam yurtdışında.)
2 271621 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 1.901 Çözümler 10 30 Aralık 2019 #4 fkuufknfx dedi: Tanımadığım bir adam bana para gönderecek. (Adam yurtdışında.) Genişletmek için tıkla... Western Union ile gönderebilir.
fkuufknfx dedi: Tanımadığım bir adam bana para gönderecek. (Adam yurtdışında.) Genişletmek için tıkla... Western Union ile gönderebilir.
Mmmstqhmp Decapat Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 429 Makaleler 2 Çözümler 3 31 Aralık 2019 #5 fkuufknfx dedi: Tanımadığım bir adam bana para gönderecek. (Adam yurtdışında.) Genişletmek için tıkla... Hangi ülkeden?
fkuufknfx dedi: Tanımadığım bir adam bana para gönderecek. (Adam yurtdışında.) Genişletmek için tıkla... Hangi ülkeden?
fkuufknfx Hectopat Katılım 16 Nisan 2017 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2019 #6 @Mmmstqhmp açıkçası bilmiyorum, adam bana banka hesabın yada ?"revolut"? un var mı dedi. Banka hesabına nasıl gönderebilir
@Mmmstqhmp açıkçası bilmiyorum, adam bana banka hesabın yada ?"revolut"? un var mı dedi. Banka hesabına nasıl gönderebilir
Mmmstqhmp Decapat Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 429 Makaleler 2 Çözümler 3 31 Aralık 2019 #7 fkuufknfx dedi: @Mmmstqhmp açıkçası bilmiyorum, adam bana banka hesabın yada ?"revolut"? un var mı dedi. Banka hesabına nasıl gönderebilir Genişletmek için tıkla... Revolut 'a Türkiyeden üyelik yapılmıyormuş. Belki UPT sistemini kullanabilirsiniz. https://www.upt.com.tr/tr/para-al.html
fkuufknfx dedi: @Mmmstqhmp açıkçası bilmiyorum, adam bana banka hesabın yada ?"revolut"? un var mı dedi. Banka hesabına nasıl gönderebilir Genişletmek için tıkla... Revolut 'a Türkiyeden üyelik yapılmıyormuş. Belki UPT sistemini kullanabilirsiniz. https://www.upt.com.tr/tr/para-al.html
K Kranovar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2018 Mesajlar 1.710 Çözümler 1 Yer Antartika 4 Ocak 2020 #8 Sebebi özel değilse neden para gönderiyor ki?
Colten Decapat Katılım 30 Ekim 2019 Mesajlar 164 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ocak 2020 #9 Bankanız üzerinden EURO hesabı açıp EURO hesabınızın IBAN bilgisini karşıdaki kişiyle paylaşmayı deneyebilirsiniz.
Bankanız üzerinden EURO hesabı açıp EURO hesabınızın IBAN bilgisini karşıdaki kişiyle paylaşmayı deneyebilirsiniz.
fkuufknfx Hectopat Katılım 16 Nisan 2017 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2020 #10 Colten dedi: Bankanız üzerinden EURO hesabı açıp EURO hesabınızın IBAN bilgisini karşıdaki kişiyle paylaşmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunu deneyeyim
Colten dedi: Bankanız üzerinden EURO hesabı açıp EURO hesabınızın IBAN bilgisini karşıdaki kişiyle paylaşmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunu deneyeyim