R rainman2323 Centipat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #1 Yurt dışından bir PlayStation almayı düşünüyorum. Kayıt gibi ücretleri var mı? TR'de rahat kullanılır mı? PSN hesabı girilir mi?
Yurt dışından bir PlayStation almayı düşünüyorum. Kayıt gibi ücretleri var mı? TR'de rahat kullanılır mı? PSN hesabı girilir mi?
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.720 Makaleler 2 Çözümler 80 20 Ağustos 2023 #2 Kullanabilirsin. Bir ücret yok.
Reidon Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 898 Çözümler 5 20 Ağustos 2023 #3 rainman2323 dedi: Yurt dışından bir PlayStation almayı düşünüyorum. Kayıt gibi ücretleri var mı? TR'de rahat kullanılır mı? PSN hesabı girilir mi? Genişletmek için tıkla... Sıfır japonyadan gelmiş aldım hiç bir sorunu yok sadece çin dışında almaya çalışın.
rainman2323 dedi: Yurt dışından bir PlayStation almayı düşünüyorum. Kayıt gibi ücretleri var mı? TR'de rahat kullanılır mı? PSN hesabı girilir mi? Genişletmek için tıkla... Sıfır japonyadan gelmiş aldım hiç bir sorunu yok sadece çin dışında almaya çalışın.
R rainman2323 Centipat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #4 Reidon dedi: Sıfır Japonya'dan gelmiş aldım hiçbir sorunu yok sadece Çin dışında almaya çalışın. Genişletmek için tıkla... Dubaiden alınan kullanılır mı?
Reidon dedi: Sıfır Japonya'dan gelmiş aldım hiçbir sorunu yok sadece Çin dışında almaya çalışın. Genişletmek için tıkla... Dubaiden alınan kullanılır mı?
Reidon Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 898 Çözümler 5 20 Ağustos 2023 #5 rainman2323 dedi: Dubaiden alınan kullanılır mı? Genişletmek için tıkla... Tabiki.
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 20 Ağustos 2023 #6 Reidon dedi: Sıfır japonyadan gelmiş aldım hiç bir sorunu yok sadece çin dışında almaya çalışın. Genişletmek için tıkla... Çin neden sıkıntı oluyor hocam?
Reidon dedi: Sıfır japonyadan gelmiş aldım hiç bir sorunu yok sadece çin dışında almaya çalışın. Genişletmek için tıkla... Çin neden sıkıntı oluyor hocam?
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 20 Ağustos 2023 #7 Kayıt ücreti falan yok, tak çalıştır kullanabilirsin. Keremmss dedi: Çin neden sıkıntı oluyor hocam? Genişletmek için tıkla... Bölge kilidi ile ilgili sıkıntı çıkabiliyor Çin konsollarında. Her Çin'den alınan konsol için geçerli değil tabii.
Kayıt ücreti falan yok, tak çalıştır kullanabilirsin. Keremmss dedi: Çin neden sıkıntı oluyor hocam? Genişletmek için tıkla... Bölge kilidi ile ilgili sıkıntı çıkabiliyor Çin konsollarında. Her Çin'den alınan konsol için geçerli değil tabii.
Reidon Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 898 Çözümler 5 20 Ağustos 2023 #8 Keremmss dedi: Çin neden sıkıntı oluyor hocam? Genişletmek için tıkla... Sadece çin yeni Çince arayüz gibi sıkıntıları var sadecee çine özel oluyor bu ürünler.
Keremmss dedi: Çin neden sıkıntı oluyor hocam? Genişletmek için tıkla... Sadece çin yeni Çince arayüz gibi sıkıntıları var sadecee çine özel oluyor bu ürünler.
barissyaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2018 Mesajlar 2.984 Yer İstanbul 22 Ağustos 2023 #9 Japon veya kore cfi 1200 cihaz en mantıklısı bende var memnunum