Yurt dışı POCO F6 Pro alınır mı?

AklıSelimQE

Decapat
Daha fazla  
Dediğim gibi yurt dışı alacağım yani bir tanıdık var, yarı yarıya gibi bir fiyata alacağım sizce iyi mi?

Dediğim gibi yurt dışı alacağım yani bir tanıdık var, yarı yarıya gibi bir fiyata alacağım sizce iyi mi?

IMEI kayıt ücretlerini internette arattığımda 30k yazıyor TR fiyatını geçer.

Sadece oyun oynayacaksanız alınabilir. Kamera olarak idare eder düzeyde

@263721 hocam ben kaçak IMEI attırıcam içine orijinal IMEI zaten Türkiye şartları gereği boş zaten yurt dışı alacağım dedim.

IMEI kalıcı olarak dirençle atılabiliyor iPhone değil ki bu gidip 30k kayıt parası verilsin.

Değil mi yani ;D

Sadece oyun oynayacaksanız alınabilir. Kamera olarak idare eder düzeyde.

4K 60 FPS video çekiyor idare eden düzeyi buysa üstelik bu sadece video kamerasıda fena sayılmaz işte.

@263721 hocam ben kaçak IMEI attırıcam içine orijinal IMEI zaten Türkiye şartları gereği boş zaten yurt dışı alacağım dedim.

Değil mi yani ;D

4K 60 FPS video çekiyor idare eden düzeyi buysa.

Video çözünürlüğü ile kamera kalitesinin bir alakası yok hocam önemli olan diyafram açıklığı ve sensör boyutu.

@263721 Hocam ben kaçak imei attırıcam içine orijinal imei zaten Türkiye şartları gereği boş zaten yurt dışı alıcam dedim

dimi yani ;D

4K 60 FPS video çekiyor idare eden düzeyi buysa.
4K 60 fps çekebilir işlemcisi iyi ama fotoğraf incelemelerine bakarsanız anlayabilirsiniz durumu.

Dediğim gibi hocam kaçak IMEI attırıcam içine başka alternatifi yok gidip orijinale 30k veremem zaten etmez 30k buna vereceğime başka bir şey alırdım.

Video çözünürlüğü ile kamera kalitesinin bir alakası yok hocam önemli olan diyafram açıklığı ve sensör boyutu.

Zaten düzelttim ben attığım mesajı.

Dediğim gibi hocam kaçak IMEI attırıcam içine başka alternatifi yok gidip orijinale 30k veremem zaten etmez 30k buna vereceğime başka bir şey alırdım.

Zaten düzelttim ben attığım mesajı.
pubg mobile gibi oyunda 90 fps almak için alınabilir yurt dışı önermem bu telefonu sadece oyun oynamayacaksanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…