A AklıSelimQE Decapat Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #1 Dediğim gibi yurt dışı alacağım yani bir tanıdık var, yarı yarıya gibi bir fiyata alacağım sizce iyi mi?
Dediğim gibi yurt dışı alacağım yani bir tanıdık var, yarı yarıya gibi bir fiyata alacağım sizce iyi mi?
2 263721 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.886 Makaleler 1 Çözümler 8 1 Temmuz 2024 #2 AklıSelimQE dedi: Dediğim gibi yurt dışı alacağım yani bir tanıdık var, yarı yarıya gibi bir fiyata alacağım sizce iyi mi? Genişletmek için tıkla... Alınmaz IMEI kayıt ücreti ile TR fiyatını da geçer ha ben hat takmayacağım derseniz bilemem.
AklıSelimQE dedi: Dediğim gibi yurt dışı alacağım yani bir tanıdık var, yarı yarıya gibi bir fiyata alacağım sizce iyi mi? Genişletmek için tıkla... Alınmaz IMEI kayıt ücreti ile TR fiyatını da geçer ha ben hat takmayacağım derseniz bilemem.
Khanix Centipat Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 179 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #3 AklıSelimQE dedi: Dediğim gibi yurt dışı alacağım yani bir tanıdık var, yarı yarıya gibi bir fiyata alacağım sizce iyi mi? Genişletmek için tıkla... IMEI kayıt ücretlerini internette arattığımda 30k yazıyor TR fiyatını geçer.
AklıSelimQE dedi: Dediğim gibi yurt dışı alacağım yani bir tanıdık var, yarı yarıya gibi bir fiyata alacağım sizce iyi mi? Genişletmek için tıkla... IMEI kayıt ücretlerini internette arattığımda 30k yazıyor TR fiyatını geçer.
OXEALOT Kilopat Katılım 12 Temmuz 2019 Mesajlar 394 Çözümler 2 Yer Çorlu Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: Victus Gaming Laptop 15-fb2007nt (A1ZH1EA) İşlemci: Amd Ryzen 5 8645HS Ekran Kartı: RTX 4060 Mobile Ram: Crucial 24 GB Ram DDR5 5600MHZ SSD: WD SN650 1TB Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #4 AklıSelimQE dedi: Dediğim gibi yurt dışı alacağım yani bir tanıdık var, yarı yarıya gibi bir fiyata alacağım sizce iyi mi? Genişletmek için tıkla... Sadece oyun oynayacaksanız alınabilir. Kamera olarak idare eder düzeyde
AklıSelimQE dedi: Dediğim gibi yurt dışı alacağım yani bir tanıdık var, yarı yarıya gibi bir fiyata alacağım sizce iyi mi? Genişletmek için tıkla... Sadece oyun oynayacaksanız alınabilir. Kamera olarak idare eder düzeyde
ZYP33 Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 943 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #5 263721 dedi: Alınmaz IMEI kayıt ücreti ile TR fiyatını da geçer ha ben hat takmayacağım derseniz bilemem. Genişletmek için tıkla... Khanix dedi: IMEI kayıt ücretlerini internette arattığımda 30k yazıyor TR fiyatını geçer. Genişletmek için tıkla... IMEI kalıcı olarak dirençle atılabiliyor iPhone değil ki bu gidip 30k kayıt parası verilsin.
263721 dedi: Alınmaz IMEI kayıt ücreti ile TR fiyatını da geçer ha ben hat takmayacağım derseniz bilemem. Genişletmek için tıkla... Khanix dedi: IMEI kayıt ücretlerini internette arattığımda 30k yazıyor TR fiyatını geçer. Genişletmek için tıkla... IMEI kalıcı olarak dirençle atılabiliyor iPhone değil ki bu gidip 30k kayıt parası verilsin.
A AklıSelimQE Decapat Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #6 @263721 hocam ben kaçak IMEI attırıcam içine orijinal IMEI zaten Türkiye şartları gereği boş zaten yurt dışı alacağım dedim. ZYP33 dedi: IMEI kalıcı olarak dirençle atılabiliyor iPhone değil ki bu gidip 30k kayıt parası verilsin. Genişletmek için tıkla... Değil mi yani ;D OXEALOT dedi: Sadece oyun oynayacaksanız alınabilir. Kamera olarak idare eder düzeyde. Genişletmek için tıkla... 4K 60 FPS video çekiyor idare eden düzeyi buysa üstelik bu sadece video kamerasıda fena sayılmaz işte.
@263721 hocam ben kaçak IMEI attırıcam içine orijinal IMEI zaten Türkiye şartları gereği boş zaten yurt dışı alacağım dedim. ZYP33 dedi: IMEI kalıcı olarak dirençle atılabiliyor iPhone değil ki bu gidip 30k kayıt parası verilsin. Genişletmek için tıkla... Değil mi yani ;D OXEALOT dedi: Sadece oyun oynayacaksanız alınabilir. Kamera olarak idare eder düzeyde. Genişletmek için tıkla... 4K 60 FPS video çekiyor idare eden düzeyi buysa üstelik bu sadece video kamerasıda fena sayılmaz işte.
2 263721 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.886 Makaleler 1 Çözümler 8 1 Temmuz 2024 #7 AklıSelimQE dedi: @263721 hocam ben kaçak IMEI attırıcam içine orijinal IMEI zaten Türkiye şartları gereği boş zaten yurt dışı alacağım dedim. Değil mi yani ;D 4K 60 FPS video çekiyor idare eden düzeyi buysa. Genişletmek için tıkla... Video çözünürlüğü ile kamera kalitesinin bir alakası yok hocam önemli olan diyafram açıklığı ve sensör boyutu.
AklıSelimQE dedi: @263721 hocam ben kaçak IMEI attırıcam içine orijinal IMEI zaten Türkiye şartları gereği boş zaten yurt dışı alacağım dedim. Değil mi yani ;D 4K 60 FPS video çekiyor idare eden düzeyi buysa. Genişletmek için tıkla... Video çözünürlüğü ile kamera kalitesinin bir alakası yok hocam önemli olan diyafram açıklığı ve sensör boyutu.
OXEALOT Kilopat Katılım 12 Temmuz 2019 Mesajlar 394 Çözümler 2 Yer Çorlu Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: Victus Gaming Laptop 15-fb2007nt (A1ZH1EA) İşlemci: Amd Ryzen 5 8645HS Ekran Kartı: RTX 4060 Mobile Ram: Crucial 24 GB Ram DDR5 5600MHZ SSD: WD SN650 1TB Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #8 AklıSelimQE dedi: @263721 Hocam ben kaçak imei attırıcam içine orijinal imei zaten Türkiye şartları gereği boş zaten yurt dışı alıcam dedim dimi yani ;D 4K 60 FPS video çekiyor idare eden düzeyi buysa. Genişletmek için tıkla... 4K 60 fps çekebilir işlemcisi iyi ama fotoğraf incelemelerine bakarsanız anlayabilirsiniz durumu.
AklıSelimQE dedi: @263721 Hocam ben kaçak imei attırıcam içine orijinal imei zaten Türkiye şartları gereği boş zaten yurt dışı alıcam dedim dimi yani ;D 4K 60 FPS video çekiyor idare eden düzeyi buysa. Genişletmek için tıkla... 4K 60 fps çekebilir işlemcisi iyi ama fotoğraf incelemelerine bakarsanız anlayabilirsiniz durumu.
A AklıSelimQE Decapat Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #9 Dediğim gibi hocam kaçak IMEI attırıcam içine başka alternatifi yok gidip orijinale 30k veremem zaten etmez 30k buna vereceğime başka bir şey alırdım. 263721 dedi: Video çözünürlüğü ile kamera kalitesinin bir alakası yok hocam önemli olan diyafram açıklığı ve sensör boyutu. Genişletmek için tıkla... Zaten düzelttim ben attığım mesajı.
Dediğim gibi hocam kaçak IMEI attırıcam içine başka alternatifi yok gidip orijinale 30k veremem zaten etmez 30k buna vereceğime başka bir şey alırdım. 263721 dedi: Video çözünürlüğü ile kamera kalitesinin bir alakası yok hocam önemli olan diyafram açıklığı ve sensör boyutu. Genişletmek için tıkla... Zaten düzelttim ben attığım mesajı.
OXEALOT Kilopat Katılım 12 Temmuz 2019 Mesajlar 394 Çözümler 2 Yer Çorlu Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: Victus Gaming Laptop 15-fb2007nt (A1ZH1EA) İşlemci: Amd Ryzen 5 8645HS Ekran Kartı: RTX 4060 Mobile Ram: Crucial 24 GB Ram DDR5 5600MHZ SSD: WD SN650 1TB Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #10 AklıSelimQE dedi: Dediğim gibi hocam kaçak IMEI attırıcam içine başka alternatifi yok gidip orijinale 30k veremem zaten etmez 30k buna vereceğime başka bir şey alırdım. Zaten düzelttim ben attığım mesajı. Genişletmek için tıkla... pubg mobile gibi oyunda 90 fps almak için alınabilir yurt dışı önermem bu telefonu sadece oyun oynamayacaksanız.
AklıSelimQE dedi: Dediğim gibi hocam kaçak IMEI attırıcam içine başka alternatifi yok gidip orijinale 30k veremem zaten etmez 30k buna vereceğime başka bir şey alırdım. Zaten düzelttim ben attığım mesajı. Genişletmek için tıkla... pubg mobile gibi oyunda 90 fps almak için alınabilir yurt dışı önermem bu telefonu sadece oyun oynamayacaksanız.