Hocam ben bir denemek istiyorum, olmazsa da yapacak bir şey yok. Benim cihaz şu anda MIUI 13.0.3.0(SJFMIXM) sürümünde. 12 sürümlerinde SJFMIXM kodlu bir sürüm bulamadım, Indonesia 12.5.4.0.RJFIDXM sürümü var. Kodu farklı benimkiyle, bunu atsam sorun olur mu?
Evet. Videoda o kodların farklı olmaması önemli diyordu ancak benimkiyle aynı kodu olan bir sürüm 12 sürümü bulamadım. SFJ ile başlayan 12 sürümü yok. O yüzden RFJIDXM 12.5.4.0 olanı atacağım, sorun olur mu?
Evet. Videoda o kodların farklı olmaması önemli diyordu ancak benimkiyle aynı kodu olan bir sürüm 12 sürümü bulamadım. SFJ ile başlayan 12 sürümü yok. O yüzden RFJIDXM 12.5.4.0 olanı atacağım, sorun olur mu?
İlla bootloader açacaksanız önce cihaza TWRP atıp Modem yedeği alın. EFS yedeğini kurmak genelde IMEI'yi de geri getirir. Ayrıca cihazı brick etme ihtimaliniz çok daha düşük olur.
İlla Bootloader açacaksanız önce cihaza TWRP atıp Modem yedeği alın. EFS yedeğini kurmak genelde IMEI'yi de geri getirir. Ayrıca cihazı brick etme ihtimaliniz çok daha düşük olur.