Büyük sıkıntı. Sanırım çözmek için cihazın verilerini silmeniz gerekecek.
Eğer sizin için mahsuru yoksa fotoğraf vs. yedeklerinizi aldığınızdan emin olup verileri temizleyin. Ayrıca XDA'de bir kişi ekran kilidini kaldırarak çözebildiğini iddia etmiş.
TWRP üzerinden sadece dahili hafıza kısmını silerseniz IMEI gitmemeli bildiğim kadarıyla.
Cihazda zaten ekran kilidi yok ve yeni sıfırlamıştım. Şimdi dahili hafıza kısmının tikini kaldırıp denemem mi lazım? Veri (Depolama hariç) (3579MB) ve Internal Storage (14398MB) var. Hangisini kaldırmalıyım?
Cihazda zaten ekran kilidi yok ve yeni sıfırlamıştım. Şimdi dahili hafıza kısmının tikini kaldırıp denemem mi lazım? Veri (Depolama hariç) (3579MB) ve Internal Storage (14398MB) var. Hangisini kaldırmalıyım?
Yazılımsal olarak tek SIM mümkündür. Güncelleme yaptıktan sonra bilgisayardan modem dosyası kurulmalıdır. Kamera ve sensör sorunları oluşabilir. Format işleminin sadece TWRP üzerinden yapılması tavsiye edilir.
Donanımsal olarak çift SIM mümkündür. Güncelleme ve sıfırlamada sorun yoktur.
Hocam sizi de uğraştırıyorum cahilliğimi mazur görün ama telefon konusunda gerçekten hiç bilgim yok. Dosyayı indirdim, TWRP-3.6.2_12-citrus. İmg adında bir dosya var. Bu dosyayı şu an ne yapmalıyım onu anlayamadım. Platform-Tools'un içine atıp attığınız kodu mu yazacağım tekrar?
Hocam sizi de uğraştırıyorum cahilliğimi mazur görün ama telefon konusunda gerçekten hiç bilgim yok. Dosyayı indirdim, TWRP-3.6.2_12-citrus. İmg adında bir dosya var. Bu dosyayı şu an ne yapmalıyım onu anlayamadım. Platform-Tools'un içine atıp attığınız kodu mu yazacağım tekrar?