Yeni bir telefon alacağım. Şu an kullandığım telefon Redmi Note 12 telefonun bozulmasıyla yeni telefon alacağım. Yazın ortalama 2 ay çalısıp 25k gibi bir para toplarım. Normalde hedefim bu yaz çalışıp 2.el RX 6700 XT veya RX 6800 alacaktım fakat telefon bozulunca zorundayım almak. Oyun oynayan biriyim zaten PC toplama amacım da oyun. Şu anda telefonda (pes PUBG) gibi oyunlar oynarım. Aslında geçen mediamarkta gidip TR A55 alacaktım fakat kalmamış onlarda A36 var dediler ama içime pek sinmedi işlemci olarak A35'ten kötü bir de gerçekten Reddit'te falan gördüm çok ısınıyor bir de fiyatı da 17.5k ydı Honor 200 falan baktım oda pahalı geldi (21k) en son yurt dışı telefon almaya karar verdim. Küçük bir telefoncuncu buldum sahibindenden güvenilir birine benziyor. Yorumlar falan iyi ama hiç kargolu satış olmamış ama Google mapsteki puani bayağı iyiydi. Aslında hiç tanımadığım yok bu işte yoksa gözümü kapatmadan alırım. Neyse aklıma yatan 2 yurt dışı telefon var POCO X7Pro oyunlarda iyi ama ısınıyormuş. Ama zaten 90-60 FPS de fansız ısınmaz diye düşündüm. Batarya bayağı iyi bir de 14T var işlemci olarak %20 güçsüz batarya olarak iyi değilmiş. Günü zor çıkarıyormuş. Kamera pek onemli değil ama 14T daha iyi kamera onun dısında POCO X7Pro alkıma daha yattı fiyat olarak. POCO X7Pro 15k 14T 18k (biraz fazla boş yaptım kusura bakmayın)
Kamerayla işin yoksa, yeterli dersen alabilirsin, güzel oyun oynatır, işlemci ve batarya olarak iyi. 14T 90 fps destekli Pubg gibi oyunlarda, X7 pro 120 fps. Kamera olarak 14T iyi aklında bulunsun. İsteğine göre seç.
Kamerayla işin yoksa, yeterli dersen alabilirsin, güzel oyun oynatır, işlemci ve batarya olarak iyi. 14T 90 fps destekli Pubg gibi oyunlarda, X7 pro 120 fps. Kamera olarak 14T iyi aklında bulunsun. İsteğine göre seç.
Hocam kusura bakmayın 1 saatlik ban yemişim evet banada x7pro daha mantıklı geldi kamera pek önemli değil (bide noktalama işaretleri kullanmadım diye ban yemişim nasıl düzenlenir daha yeniyim pek bi bilgim yok
Hocam kusura bakmayın 1 saatlik ban yemişim evet bana da X7Pro daha mantıklı geldi kamera pek önemli değil (bir de noktalama işaretleri kullanmadım diye ban yemişim nasıl düzenlenir daha yeniyim pek bir bilgim yok
Kamerayla işin yoksa, yeterli dersen alabilirsin, güzel oyun oynatır, işlemci ve batarya olarak iyi. 14T 90 FPS destekli PUBG gibi oyunlarda, X7 Pro 120 FPS. Kamera olarak 14T iyi aklında bulunsun. İsteğine göre seç.
Hocam kusura bakmayın 1 saatlik ban yemişim evet banada x7pro daha mantıklı geldi kamera pek önemli değil (bide noktalama işaretleri kullanmadım diye ban yemişim nasıl düzenlenir daha yeniyim pek bi bilgim yok
Bir de benim bulduğum satıcı 15k ya satıyor daha 14-13K civarındada var da konum uzak yani 15 iyi fiyatmı
Fiyatı normal, hazır server kayıtlıysa diğerlerinden biraz daha pahalı olabilir. Uzak yerlere gidemezsen dediğin yerden alabilirsin. Yazı yazarken altta yazım denetimi kısmı var, orda kutucukları seçip AB Düzelte basıp düzeltebilirsin. Ya da noktalama işareti koyup yazabilirsin.
Fiyatı normal, hazır server kayıtlıysa diğerlerinden biraz daha pahalı olabilir. Uzak yerlere gidemezsen dediğin yerden alabilirsin. Yazı yazarken altta yazım denetimi kısmı var, orada kutucukları seçip AB Düzelte basıp düzeltebilirsin. Ya da noktalama işareti koyup yazabilirsin.
Tamamdır hocam yakın olan kapalı kutu 14K +1k da kayıt ücreti var diğeride kayıtlı 15k yani hemen hemen aynı sadece ekstradan 14K olan 120W şarj adaptörü veriyor ama cihaz Max 90W destekliyor onu anlamadım
Tamamdır hocam yakın olan kapalı kutu 14K +1k da kayıt ücreti var diğeride kayıtlı 15k yani hemen hemen aynı sadece ekstradan 14K olan 120W şarj adaptörü veriyor ama cihaz Max 90W destekliyor onu anlamadım
Fiyatı normal, hazır server kayıtlıysa diğerlerinden biraz daha pahalı olabilir. Uzak yerlere gidemezsen dediğin yerden alabilirsin. Yazı yazarken altta yazım denetimi kısmı var, orda kutucukları seçip AB Düzelte basıp düzeltebilirsin. Ya da noktalama işareti koyup yazabilirsin.
Bugün gittim adam kalmamıs 1-2 getiririm dedi bide server kayıtlı dedi direnç felan dedi bunlar nedir
Yurt dışı telefonlarından arama yapılmıyor ya, arama yapılmasını sağlıyor bu işlemler. Direnç: telefonun arka kapağı açılarak anakarta fiziksel lehim işlemi yapılıyor, işinin ehli birisi yapmazsa telefonda nfc çalışmama, kamera da bozulmalar, batarya ve ısınma sıkıntıları olur, bu işlemi önermiyorum. Server yazılımsal kayıt; en güvenilir ve sorunsuz yöntem, tüm Xiaomi modellerde mevcut şuan, bu işlemden sonra donanımsal olarak zarar görmüyor telefon, nfc sorunsuz çalışıyor genellikle. Sıfırlama ve güncelleme de yapıyorsun sorunsuzca. Kısaca server kayıt yaptırmanı öneririm. Türkiye cihazıymış gibi kullanacaksın yani, tek sıkıntısı server kayıtlı telefonun: garanti ve servis hizmeti olmuyor yurt dışı telefonların.