Yurt dışı PS5 Pro nasıl satılır?

334457

Hectopat
Arkadaşlar babam yurt dışından PS5 Pro getirdi. Ben PC oyuncusuyum ihtiyacım yok. Sahibinden dışında konsol alım satım yapan dükkanlara yazdım fakat çok aşırı düşük fiyat teklif ediyorlar haliyle. Sizce nasıl alıcı bulabilirim alternatif olarak biliyor musunuz? Hızlı şekilde satmanın tek yolu esnaflar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok hızlı şekilde satacaksan evet esnaflar. Ancak diğer türlü letgo veya sahibinden gibi yerlerde satabilirsin. Veya tanıdık birisine arkadaş veya akrabaya satılabilir. Esnaflara satmanı pek önermem cihaz sıfır olsa bile 2. el deyip çok az teklif sunuyorlar.

Arkadaşlar babam yurt dışından PS5 Pro getirdi. Ben PC oyuncusuyum ihtiyacım yok. Sahibinden dışında konsol alım satım yapan dükkanlara yazdım fakat çok aşırı düşük fiyat teklif ediyorlar haliyle. Sizce nasıl alıcı bulabilirim alternatif olarak biliyor musunuz? Hızlı şekilde satmanın tek yolu esnaflar mı?

PS5 Pro'yu satarsan hayatının hatasını yaparsın dostum 6 ya da 7 aya güncelleştirmeler gelecek konsolda birçok iyileştirme olacak

Sadece oyun oynayacaksan PlayStation5 Pro ama birçok şeyle uğraşacağım diyorsan bilgisayar

Çok hızlı şekilde satacaksan evet esnaflar. Ancak diğer türlü letgo veya sahibinden gibi yerlerde satabilirsin. Veya tanıdık birisine arkadaş veya akrabaya satılabilir. Esnaflara satmanı pek önermem cihaz sıfır olsa bile 2. el deyip çok az teklif sunuyorlar.
Satım sitelerinde ise insanlar genelde elden almak istiyor. Küçük şehirde olduğum için tek seçenek ölü fiyata esnaf sanırım. Param güvende ile satmak korkuyor açıkcası çünkü arkadaş ürünü alacak açacak sonra geri göndermek isterse zararlı ben olurum diye korkuyorum.

Satım sitelerinde ise insanlar genelde elden almak istiyor. Küçük şehirde olduğum için tek seçenek ölü fiyata esnaf sanırım. Param Güvende ile satmak korkuyor açıkçası çünkü arkadaş ürünü alacak açacak sonra geri göndermek isterse zararlı ben olurum diye korkuyorum.

Hocam sizde ekstradan oyun pcsimi var

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı