Yurt dışı PS5'de TL ile alım yapılabilir mi?

Ali_Baran

Femtopat
Daha fazla  
Yurt dışından PS5 alma planım var ama bir konuda emin olamadım. PlayStation Store'da satın alırken oyun vs TL olarak mı yoksa o ülkenin para birimi olarak mı geçiyor?

$/€ Kuru üzerinden alırsınız ve üzerine gümrük+kargo parası girer. Site adını söylerseniz güvenli olup olmadığınıda söyleyebilirim, almanyada yaşıyorum. Oyüzden avrupadaki çoğu alışveriş sitesini biliyorum.

Yurt dışından PS5 alma planım var ama bir konuda emin olamadım. PlayStation Store'da satın alırken oyun vs TL olarak mı yoksa o ülkenin para birimi olarak mı geçiyor?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

$/€ Kuru üzerinden alırsınız ve üzerine gümrük+kargo parası girer. Site adını söylerseniz güvenli olup olmadığınıda söyleyebilirim, almanyada yaşıyorum. Oyüzden avrupadaki çoğu alışveriş sitesini biliyorum.
öyle demek istemedim ben Almanyadan alıcam bulabilirsem.Benim emin olamadığım şey ordan aldığım zaman Playstation storedan oyun alırken hangi birim üzerinden satın alınıyor(euro mu tl mi) ona emin olamamıştım.

Reis instegramimi verim bana yazsana almanyadan ps5 almayi dusunuyom nerde ucuz nerde guvenli bana bi yardım et ig: ahmetkocabey58

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı