Yurt dışından PS5 alma planım var ama bir konuda emin olamadım. PlayStation Store'da satın alırken oyun vs TL olarak mı yoksa o ülkenin para birimi olarak mı geçiyor?
öyle demek istemedim ben Almanyadan alıcam bulabilirsem.Benim emin olamadığım şey ordan aldığım zaman Playstation storedan oyun alırken hangi birim üzerinden satın alınıyor(euro mu tl mi) ona emin olamamıştım.$/€ Kuru üzerinden alırsınız ve üzerine gümrük+kargo parası girer. Site adını söylerseniz güvenli olup olmadığınıda söyleyebilirim, almanyada yaşıyorum. Oyüzden avrupadaki çoğu alışveriş sitesini biliyorum.
Onu ayarlayabiliyorsunuz.öyle demek istemedim ben Almanyadan alıcam bulabilirsem.Benim emin olamadığım şey ordan aldığım zaman Playstation storedan oyun alırken hangi birim üzerinden satın alınıyor(euro mu tl mi) ona emin olamamıştım.
Reis instegramimi verim bana yazsana almanyadan ps5 almayi dusunuyom nerde ucuz nerde guvenli bana bi yardım et ig: ahmetkocabey58$/€ Kuru üzerinden alırsınız ve üzerine gümrük+kargo parası girer. Site adını söylerseniz güvenli olup olmadığınıda söyleyebilirim, almanyada yaşıyorum. Oyüzden avrupadaki çoğu alışveriş sitesini biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.