Yurt dışı Redmi 9 nasıl güncellenir?

Hocam efs yedeğini nasıl alacağım.

İthalat yoluyla kaydedilan diyor model bilgilerinde t tablet yazıyor bir anormallik var mı acaba?

Ayrıca 2 IMEI yoktu sadece IMEI2 vardı.
@Umut Nas ‘un rehberi.

Cihazdan cihaza değişir. Redmi 9’da silinebiliyor.
2 tane IMEI olacak ikisini de sorgula. Eğer ikisi de Redmi 9 çıkmazsa güncellemeyle silinen yöntemle kayıt olmuş.
IMG_20230924_223825.jpg
IMG_20230924_223742.jpg

Bu şekil çıkıyor hocam.

Hocam IMEI gitmiyor mu oradan ve MIUI downloader nedir?

IMEI gider mi bilemiyorum ama
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videonun 5:22 dakikasında olduğu gibi yapabilirsiniz ilk öncelikle kendi sürümünüzün stabil ROM'unu internetten indirirsiniz daha sonra MIUI downloaderdan güncel sürümü yükleyin videodaki gibi yapıp güncelleyin. Biraz karışık anlattım kusura bakmayın ama denemekten zarar gelmez.

@Umut Nas ‘un rehberi.

Hocam TWRP kurma rehberi var mı acaba?

IMEI gider mi bilemiyorum ama
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videonun 5:22 dakikasında olduğu gibi yapabilirsiniz ilk öncelikle kendi sürümünüzün stabil ROM'unu internetten indirirsiniz daha sonra MIUI downloaderdan güncel sürümü yükleyin videodaki gibi yapıp güncelleyin. Biraz karışık anlattım kusura bakmayın ama denemekten zarar gelmez.

Hocambu ROM'larda Fastboot ve recovery yazıyor bunlar ne anlama geliyor, hangi sürümü indireyim.

Son düzenleme:
Büyük ihtimalle IMEI her türlü gider hem 12.5 iyi sürüm belki değiştiğine pişman olursun hiç karışma bence. Genelde sorunlar oluyor yeni sürüme geçince bu sefer eskisine geri dönmek istiyorsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı