Yurt dışı Redmi Note 11 Pro satılıp Redmi Note 10 Pro'ya geçmek mantıklı mı?

CosmoNova

Hectopat
Yer
İzmir
Sizce Redmi Note 11 Pro satıp Note 10 Pro'ya geçmek ne kadar mantıklı olur? Muhtemelen 100-200₺ falan kâr ederim Note 10 Pro'ya geçersem ama o kadar uğraşa değer mi sizce? Cihazı yurt dışı cihaz MediaTek işlemcili olduğu için anladığım kadarıyla IMEI atıldıktan sonra güncelleme yapamam yani güncelliğin bir önemi kalmıyor. 33 watt şarj hızı bana yavaş geldiği için özellikle Note 11 Pro daha cazip geliyordu ama kamera performansında bile biraz daha kötü olduğunu düşünürsek 10 Pro daha iyi bir cihaz.

Ya da yazın ortalarına doğru satıp üstüne para ekleyip Xiaomi 11t almak mantıklı mı? Samsung telefonlar bildiğim kadarıyla yurt dışı alınmıyor bu yüzden ikinci el S20 FE de düşündüm.

Son düzenleme:
200TL için değmez.

Ikisi de yurt disi ya da faturaliysa gecilir. Kayitli faturali cihazdan kayitsiz olana gecmek mantikli degil.

Yurt dışı olmasa Redmi Note 11 Pro almazdım. A33 5G daha mantıklı da eğer Note 10 Pro'ya geçiş şansım varsa geçmemi önerir misiniz? Snpadragon işlemcisi olsa 67 watt şarj hızını bırakmazdım.

Ben olsam gecerim.

Teşekkürler düşüneceğim başka tavsiye edebileceğiniz Xiaomi telefon var mıdır? Yurt içi almadığım için Samsung'u eledim yoksa ben de biliyorum destek ve güncelleme olarak daha iyi olduğunu. Xiaomi cihazlara da ekstra bir sempatim var 2018-2019'dan beri kullanıyorum Xiaomi. Dediğim gibi bu fiyat bantlarında başka Redmi/Poco/Xiaomi öneriniz varsa yazarsanız sevinirim.

Hocam bahsettiginiz fiyat bandi 4-4.5 ise Note 10 Pro onerecegim yine. Ablama da ondan aldik, gayet iyi. 11 Pro'dan islemci ve kamera olarak daha onde olmasi yuzunden 10 Pro tercih ettik.

Hocam bahsettiginiz fiyat bandi 4-4.5 ise Note 10 Pro onerecegim yine. Ablama da ondan aldik, gayet iyi. 11 Pro'dan islemci ve kamera olarak daha onde olmasi yuzunden 10 Pro tercih ettik.

Teşekkürler bir 5-5, 5K'ya çıkabilirim ama yine çok bir seçenek göremedim Redmi Note 12 Pro uygun fiyatlara gelse tasarımıyla vs. çok hoşuma gidiyor ama daha yurtiçine gelmedi sadexe yurt dışı satılıyor o yüzden Xiaomi 11t almak daha mantıklı kalıyor onun yerine.

200 lira için verileri aktardığınıza, uğraştığınıza değmez. Kamerada da ahım şahım fark olacağını zannetmiyorum. 11T'ye geçmeniz düşünülebilir. Redmi Note 12 Pro yurtdışı cihazlar bile uygun fiyata gelmez. Ben 7000 liradan başladığını görmüştüm. Zaten o kadar para verdikten sonra Oneplus 9 veya biraz daha ekleyip 12T almak daha mantıklı.

Anladım 11T'ye geçmeyi düşünsem de model yükseltmeden önce bir PC almak daha mantıklı geliyor. Eğer değeri ben PC aldıktan sonra da 5K bandında kalırsa yani dolar bazında 200-250$'larda kalırsa 6-7 ay bekleyip PC aldıktan sonra 11T'ye geçmeyi düşünüyorum sizce mantıklı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…