Yurt dışı IMEI atılmış bir Redmi Note 12 Pro buldum. Sifirlaninca ve güncelleme yapıldığında IMEI'nin gitmediğini söylüyor sahibi. Ne dersiniz? Alınır mı?
Kaçak telefon konusuna nasıl izin veriliyor forumda hala anlamıyorum. Sanırsam bir moderator anlatmadığı sürece de anlamayacağım. Hani tepki mi gösteriyoruz IMEI kayıt ücretlerine o yüzden mi izin veriliyor?
Xiaomi cihazlarda IMEI durumu oldukça sorunlu. Server kaydı zaten her cihazda Xiaomi için geçerli değil. En çok bilinen iki yöntem var eğer destek varsa doğrudan yazılımsal olarak IMEI değişimi yapıyorlar, ancak bu da sıfırlama sonrası tamamen kayboluyor ve boşa çıkıyor. Atanan orjinal IMEI adresiniz bile bir ihtimal gidebiliyor. Son olarak, direnç kaydı yapılmış olabilir. Direnç kaydı daha güvenli bir yöntem, ancak bunun da kalitesi işi yapan yere ve kişiye göre değişir. Maalesef ülkemizde çoğu şey özensiz yapılıyor. Cihazı almadan önce sıfırlatın ve atılan IMEI adresini kontrol edin. Hatta e-Devlet üzerinden ne var ne yok bakın, kontrol edin.Yurt dışı IMEI atılmış bir Redmi Note 12 Pro buldum. Sifirlaninca ve güncelleme yapıldığında IMEI'nin gitmediğini söylüyor sahibi. Ne dersiniz? Alınır mı?
Konuşmak, tartışmak ve tavsiye vermek serbest gibi, ama yapmayı anlatınca yasak. Yapacak bir şey yok. Anlatırken yasal olmadığını belirttiğimizde moderatörler tarafından en azından yasaklama almıyoruz.Bilemiyorum bende yasal olmadığı için ama biz burada atmayı anlatmıyoruz o yüzden bir problem yok herhalde.
Xiaomi cihazlarda IMEI durumu oldukça sorunlu. Server kaydı zaten her cihazda Xiaomi için geçerli değil. En çok bilinen iki yöntem var eğer destek varsa doğrudan yazılımsal olarak IMEI değişimi yapıyorlar, ancak bu da sıfırlama sonrası tamamen kayboluyor ve boşa çıkıyor. Atanan orijinal IMEI adresiniz bile bir ihtimal gidebiliyor. Son olarak, direnç kaydı yapılmış olabilir. Direnç kaydı daha güvenli bir yöntem, ancak bunun da kalitesi işi yapan yere ve kişiye göre değişir. Maalesef ülkemizde çoğu şey özensiz yapılıyor. Cihazı almadan önce sıfırlatın ve atılan IMEI adresini kontrol edin. Hatta e-Devlet üzerinden ne var ne yok bakın, kontrol edin.
Konuşmak, tartışmak ve tavsiye vermek serbest gibi, ama yapmayı anlatınca yasak. Yapacak bir şey yok. Anlatırken yasal olmadığını belirttiğimizde moderatörler tarafından en azından yasaklama almıyoruz.![]()
Bu konu şeye benziyor internette hacking eğitimleri veriliyor ama başta kişisel kulllanım içindir yazması gibi.
Hocam bir telefona neden 6-7 bin tl fazla verelim. Tek alan benmişim gibi konuşuyorsunuz. Kaç tane bu konudan var bir ben mi battım size?Kaçak telefon konusuna nasıl izin veriliyor forumda hala anlamıyorum. Sanırsam bir moderator anlatmadığı sürece de anlamayacağım. Hani tepki mi gösteriyoruz IMEI kayıt ücretlerine o yüzden mi izin veriliyor?
Hocam bir telefona neden 6-7 bin TL fazla verelim. Tek alan benmişim gibi konuşuyorsunuz. Kaç tane bu konudan var bir ben mi battım size?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.