Yurt dışı Redmi Note 12 Pro alınır mı?

• Konuyu başlatan awoxf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 519
Kaçak telefon konusuna nasıl izin veriliyor forumda hala anlamıyorum. Sanırsam bir moderator anlatmadığı sürece de anlamayacağım. Hani tepki mi gösteriyoruz IMEI kayıt ücretlerine o yüzden mi izin veriliyor?
Zamanında orijinal olmayan siteden Windows 11 ISO linki attığım için beni banlayan moderatörler şimdi haftada birkaç kez kaçak oyun-uygulama-telefon konusu açılmasına izin veriyor, kalite düştü.

Yurt dışı IMEI atılmış bir Redmi Note 12 Pro buldum. Sifirlaninca ve güncelleme yapıldığında IMEI'nin gitmediğini söylüyor sahibi. Ne dersiniz? Alınır mı?
Alınmaz. Eğer ki gerçekten alınacak kadar ucuzsa belki.
Çin üretimiyse yazılım-root falan atamazsınız haberiniz olsun.

Hocam bir telefona neden 6-7 bin tl fazla verelim. Tek alan benmişim gibi konuşuyorsunuz. Kaç tane bu konudan var bir ben mi battım size?
Bu ülkenin ortalama bir kesimi ciddi derecede yurt dışı telefon kullanıyor. Özellikle AVM’lerde, plazalarda şekilli şekilli gezen abilerin ellerinde, eylül ayları civarında çift telefon görmeye başlarsak zaten anlıyoruz ki bu adam yurt dışı telefon kullanıyor. İş için bir insan neden çift telefon kullansın? Yüke neden gerek var? Saçmalık. Tabii ki ciddi ciddi kullananlar da vardır, ama bu tarz insanlar ayrı.

Artık çoğu kişinin elinde çift telefon görmeye başladık. 15-16 yaşındaki çocuğun elinde bile 15 Pro Max, 16 Pro Max var. Sorsan, "Evde ekmeğimiz yok" derler. "Bu telefon nereden?" diye sorduğumuzda, "Abi telefonu verdim, bunu aldım" gibi bir cevap alırsınız. Yani kısaca, bu ülkede şu an yurt dışı telefonlar çok meşhur. Burada kim konuşursa konuşsun, boşa konuşur.

Ben bile 3 yıldır kullanıyorum, gayet mutluyum. Benim çevremde de kullanan bolca insan var. Kim ne derse desin, takmayın. Keyfinize bakın.

Zamanında orijinal olmayan siteden Windows 11 ISO linki attığım için beni banlayan moderatörler şimdi haftada birkaç kez kaçak oyun-uygulama-telefon konusu açılmasına izin veriyor, kalite düştü.

Alınmaz. Eğer ki gerçekten alınacak kadar ucuzsa belki.
Çin üretimiyse yazılım-root falan atamazsınız haberiniz olsun.
Zaten kaçak telefon konusunda izin veriliyordu. iPhone ve Android kısmında benim iki tane kapsamlı yurt dışı cihazlar için rehberim var. Birkaç kişi de önceden zaten yapmıştı ve birçok konuda yardımcı oldum. Kimsenin bir şey dediği yok. Tek yaptığımız şey, IMEI attıracaksa veya telefonu satıcaksa şahsa bunun yasal olmadığını belirtmek.

Aslında moderatörün bizi değil, tavsiyeyi verirken teşvik edeni, yani teşvik eden kişiyi cezalandırması gerek. Ayrıca o kişinin de altına yasal olmadığını belirtmediği için yasaklanması gerekiyor. Çok kez böyle duruma denk geldim. Yapacak bir şey yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı