Yurt dışı Redmi Note 13 Pro 5G alınır mı?

umoretto

Decapat
Daha fazla  
Sarı siteden global Redmi Note 13 Pro 5G alacağım sizce güvenilir mi? Direnç kaydı falan diyorlar ve biriside bana işte alırsan 1.5 sene kullanabilirsin sonra kayıt yaptırman gerekiyor falan dedi ama benim dediğim bu kayıt işleri 120 gün falan değil mi? Hayatımda hiç yurt dışı almadım maddi durumdan ötürü alacağım bana bu işlerden anlayan iyi anlayan biri yardımcı olabilir mi? Ankara'da yaşıyorum.

Sarı siteden global Redmi Note 13 Pro 5G alacağım sizce güvenilir mi? Direnç kaydı falan diyorlar ve biriside bana işte alırsan 1.5 sene kullanabilirsin sonra kayıt yaptırman gerekiyor falan dedi ama benim dediğim bu kayıt işleri 120 gün falan değil mi? Hayatımda hiç yurt dışı almadım maddi durumdan ötürü alacağım bana bu işlerden anlayan iyi anlayan biri yardımcı olabilir mi? Ankara'da yaşıyorum.

Direnç kayıtlı olan cihazların sıfırlanma ve güncelleme yapmazsa IMEI gitmez yani sorunsuzca kullanır. Siz alacağınız adama dikkat edin.

Direnç kayıtlı olan cihazların sıfırlanma ve güncelleme yapmazsa IMEI gitmez yani sorunsuzca kullanır. Siz alacağınız adama dikkat edin.

Netten araştırdığıma göre direnç ile atılanlar hard reset atılsa bile IMEI gitmiyormuş anakarta gömülü olduğu için IMEI.

Son düzenleyen: Moderatör:
14 pro plus serisini bekle, onu al acelen yoksa.

14 pro plus serisini bekle, onu al acelen yoksa.
Hocam o dediğiniz modele o kadar maddi durumum desteklemeyebilir. O yüzden bu benim istediğim modeli de kaçırmak istemiyorum.

Yok gidiyor hocam. Ama direnç yapıldıktan sonra gitse bile 400-500 TL gibi fiyatlara uzaktan kayıt ettirebilirsiniz.
Nette o kadar araştırdım herkes direnç ile yapılınca gitmez diyor emin misiniz bu konuda ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı