Yurt dışı Redmi Note 13 Pro Plus 10 bin TL'ye alınır mı?

Hocam o fiyata S23 FE bulabilirseniz hem daha uzun ömürlü hem daha performanslı hem de daha kaliteli kameraya sahip olursunuz. Ekran çerçevesi rahatsız etmeyecekse tabii

Redmi not 13 Pro Plus 10 bin TL alınır mı?

İçindeki fake ROM olabilir. Öyleyse güncelleme almaz, kilidi açılmaz. Ona dikkat edin. Benim için önemli değil diyorsanız alınır. İçindeki MIUI sürümünün göründüğü kısmı buraya atarsanız fake ROM olup olmadığını söylerim.

Hocam o fiyata S23 FE bulabilirseniz hem daha uzun ömürlü hem daha performanslı hem de daha kaliteli kameraya sahip olursunuz. Ekran çerçevesi rahatsız etmeyecekse tabii
O fiyata nasıl bulsun S23 FE?

TR fiyatları aynı hocam. Vergisiz fiyatları da aynı olması gerekmez mi?

Tamam teşekkürler s 23 fe alırım para biraz fazlaysa üstüne biraz daha para eklerim

10 bin TL'ye kaçak S23 FE bulup linkini paylaşır mısınız? Varsayım üzerinden gitmek pek mantıklı değil.

Kaçak nereden alındığını bilmediğim için böyle bir varsayım yaptım zaten. TR fiyatının yurt dışı fiyatından 2 kat pahalı olduğunu düşünerek S23FEninde 2 kat ucuz olduğunu düşündüm.

Sahibinden de 15bine var (Türkiye'de bulunuyor halihazırda ve kapalı kutu, bekleme sürenizide ortadan kaldıracaktır)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…