Yurt dışı Redmi Note 9 MI yazısında takılı kaldı

Penguen gagası

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
amd ryzen 5 5600 amd radeon rx 7600 16 gb ram 512 gb ssd
Selam,

Telefonum Redmi Note 9, telefonum fabrika ayarlarında sıfırlandı ondan sonra IMEI gitti ardından kendim güncelleme yaptım. Güncelleme bitince MI yazısında takılı kaldı kendim yapabilir miyim? POCO M3'ü tamir etmiştim ama Fastboot'a giriyordu bu telefon girmiyor.

Dosya Ekleri

• 16786433084172384666996902581942.jpg
    16786433084172384666996902581942.jpg
    269,1 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleyen: Moderatör:
Redmi Note 9 normalde mi açılmıyordu kullandığım zamanlarda bilgisayardan güncelleme yaptıysan başka bir telefonun yazılımını yüklemedin umarım.

Selam,

Telefonum Redmi Note 9, telefonum fabrika ayarlarında sıfırlandı ondan sonra IMEI gitti ardından kendim güncelleme yaptım. Güncelleme bitince mı yazısında takılı kaldı kendim yapabilir miyim? POCO M3'ü tamir etmiştim ama Fastboot'a giriyordu bu telefon girmiyor.

Hocam aynı hatadan ben de muzdaribim şu an. Cihaz Redmi Note 10 Pro fastboota giriyor ancak USB hata ayıklama kapalı olduğu için zaten Fastboot cihazı algılamıyor. @codefl0w hocam belki yardımcı olabilir.

Hocam aynı hatadan ben de muzdaribim şu an. Cihaz Redmi Note 10 Pro fastboota giriyor ancak USB hata ayıklama kapalı olduğu için zaten Fastboot cihazı algılamıyor. @codefl0w hocam belki yardımcı olabilir.
Hata ayıklama sadece adb komutlarını etkiler, Fastboot'un algılama durumu sürücülere bağlı.

Selam,

Telefonum Redmi Note 9, telefonum fabrika ayarlarında sıfırlandı ondan sonra IMEI gitti ardından kendim güncelleme yaptım. Güncelleme bitince MI yazısında takılı kaldı kendim yapabilir miyim? POCO M3'ü tamir etmiştim ama Fastboot'a giriyordu bu telefon girmiyor.
Fastboot'a giremediğinize emin misiniz? Cihaz tamamen kapalıyken tekrar deneyin.

Eğer giremiyorsanız bu rehberi takip ederek SP Flash Tool ile yeniden ROM atabilirsiniz.

Hata ayıklama sadece ADB komutlarını etkiler, Fastboot'un algılama durumu sürücülere bağlı.

Fastboot'a giremediğinize emin misiniz? Cihaz tamamen kapalıyken tekrar deneyin.

Eğer giremiyorsanız bu rehberi takip ederek SP Flash Tool ile yeniden ROM atabilirsiniz.

Kusura bakma birkaç gün müsait olamadım cihaz tamamen kapalı.

Hata ayıklama sadece ADB komutlarını etkiler, Fastboot'un algılama durumu sürücülere bağlı.

Peki verdiği indirmeler güvenilir midir?

Ha bir de videolu anlatım var mıdır?

Son düzenleme:
Kusura bakma birkaç gün müsait olamadım cihaz tamamen kapalı.

Peki verdiği indirmeler güvenilir midir?

Ha bir de videolu anlatım var mıdır?
Daha önce başka bir arkadaşa önermiştim, link sorunsuz çalışıyordu. Ayrıca XDA Developers bu tarz konularda en güvenilir kaynaktır.

Bu video yardımcı olabilir, yine de forum gönderisini takip etmeniz daha sağlıklı olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı