X XxSlayerxX Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 252 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #1 Yurt dışı Redmi Note 9 MIUI 13'e yükseltilirse brick olur diyorlar, brick olduktan sonra kurtarılabilir mi?
Yurt dışı Redmi Note 9 MIUI 13'e yükseltilirse brick olur diyorlar, brick olduktan sonra kurtarılabilir mi?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.224 Makaleler 6 Çözümler 146 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 10 Kasım 2023 #2 Efs yedek al sıfır kurulum yaparsan olmaz diye düşünürüm.
X XxSlayerxX Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 252 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #3 Heribert Yavuz dedi: Efs yedek al sıfır kurulum yaparsan olmaz diye düşünürüm. Genişletmek için tıkla... Hocam brick olan telefon kurtarılırmı peki?
Heribert Yavuz dedi: Efs yedek al sıfır kurulum yaparsan olmaz diye düşünürüm. Genişletmek için tıkla... Hocam brick olan telefon kurtarılırmı peki?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.224 Makaleler 6 Çözümler 146 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 10 Kasım 2023 #4 XxSlayerxX dedi: Hocam brick olan telefon kurtarılırmı peki? Genişletmek için tıkla... Hard brick olmadığı sürece mümkün.
XxSlayerxX dedi: Hocam brick olan telefon kurtarılırmı peki? Genişletmek için tıkla... Hard brick olmadığı sürece mümkün.
X XxSlayerxX Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 252 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #5 Heribert Yavuz dedi: Hard brick olmadığı sürece mümkün. Genişletmek için tıkla... arasındaki farklar nedir hocam?
Heribert Yavuz dedi: Hard brick olmadığı sürece mümkün. Genişletmek için tıkla... arasındaki farklar nedir hocam?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.224 Makaleler 6 Çözümler 146 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 10 Kasım 2023 #6 XxSlayerxX dedi: Arasındaki farklar nedir? Hocam? Genişletmek için tıkla... Soft brick logoda kalma logodan sonra yeniden başlatma gibi. Hard ise cihazın açılmaması gibi.
XxSlayerxX dedi: Arasındaki farklar nedir? Hocam? Genişletmek için tıkla... Soft brick logoda kalma logodan sonra yeniden başlatma gibi. Hard ise cihazın açılmaması gibi.
X XxSlayerxX Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 252 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #7 Heribert Yavuz dedi: Soft brick logoda kalma logodan sonra yeniden başlatma gibi. Hard ise cihazın açılmaması gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam bir tanıdığımda aynı durum yaşanıyor şu an ondan sordum mı logosunda kalıyor sonr ekran gidiyor telefon titriyor ve yeniden aynı ekran geliyor.
Heribert Yavuz dedi: Soft brick logoda kalma logodan sonra yeniden başlatma gibi. Hard ise cihazın açılmaması gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam bir tanıdığımda aynı durum yaşanıyor şu an ondan sordum mı logosunda kalıyor sonr ekran gidiyor telefon titriyor ve yeniden aynı ekran geliyor.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.224 Makaleler 6 Çözümler 146 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 10 Kasım 2023 #8 XxSlayerxX dedi: Hocam bir tanıdığımda aynı durum yaşanıyor şu an ondan sordum mı logosunda kalıyor sonr ekran gidiyor telefon titriyor ve yeniden aynı ekran geliyor. Genişletmek için tıkla... Yazılımsal boot dosyaları bozuluyor yazılım güncellemesi alınca.
XxSlayerxX dedi: Hocam bir tanıdığımda aynı durum yaşanıyor şu an ondan sordum mı logosunda kalıyor sonr ekran gidiyor telefon titriyor ve yeniden aynı ekran geliyor. Genişletmek için tıkla... Yazılımsal boot dosyaları bozuluyor yazılım güncellemesi alınca.
X XxSlayerxX Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 252 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #9 Heribert Yavuz dedi: Yazılımsal boot dosyaları bozuluyor yazılım güncellemesi alınca. Genişletmek için tıkla... Kurtarılır Mı Peki Hocam?
Heribert Yavuz dedi: Yazılımsal boot dosyaları bozuluyor yazılım güncellemesi alınca. Genişletmek için tıkla... Kurtarılır Mı Peki Hocam?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.224 Makaleler 6 Çözümler 146 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 10 Kasım 2023 #10 XxSlayerxX dedi: Kurtarılır mı peki hocam? Genişletmek için tıkla... Kurtarılabilir ama yardımcı olamayacağım Xiaomi tarafını bilmiyorum.
XxSlayerxX dedi: Kurtarılır mı peki hocam? Genişletmek için tıkla... Kurtarılabilir ama yardımcı olamayacağım Xiaomi tarafını bilmiyorum.