Ali Keffal Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 1.316 Çözümler 12 1 Nisan 2023 #1 Cihazım Redmi 9 yurt dışı. Belirli aralıklarla şebeke kapanıp açılıyor. Yardım eder misiniz?
Emirsilergeçer Zeptopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #2 imei patlamıştır *#06# yapınca IMEI çıkıyor mu Artı 0 Eksi
KS KS Ali Keffal Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 1.316 Çözümler 12 1 Nisan 2023 #3 Emirsilergeçer dedi: imei patlamıştır *#06# yapınca IMEI çıkıyor mu Genişletmek için tıkla... Duruyor. Emirsilergeçer dedi: IMEI patlamıştır *#06# yapınca IMEI çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... Kapanıyor 1 saniyeliğine sonra tekrar açılıyor. Bu belirli aralıklarla oluyor. Son düzenleme: 1 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
Emirsilergeçer dedi: imei patlamıştır *#06# yapınca IMEI çıkıyor mu Genişletmek için tıkla... Duruyor. Emirsilergeçer dedi: IMEI patlamıştır *#06# yapınca IMEI çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... Kapanıyor 1 saniyeliğine sonra tekrar açılıyor. Bu belirli aralıklarla oluyor.
Emirsilergeçer Zeptopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #4 Ali Keffal dedi: Duruyor. Kapanıyor 1 saniyeliğine sonra tekrar açılıyor. Bu belirli aralıklarla oluyor. Genişletmek için tıkla... Ali Keffal dedi: Gncelleme kısmına git en son paketi indir yap onu yükle düzelir bi, Umut belki yazılımsaldır. Genişletmek için tıkla... Ali Keffal dedi: Duruyor. Kapanıyor 1 saniyeliğine sonra tekrar açılıyor. Bu belirli aralıklarla oluyor. Genişletmek için tıkla... Gncelleme kısmına git en son paketi indir yap onu yükle düzelir bi, Umut belki yazılımsaldır. Artı 0 Eksi
Ali Keffal dedi: Duruyor. Kapanıyor 1 saniyeliğine sonra tekrar açılıyor. Bu belirli aralıklarla oluyor. Genişletmek için tıkla... Ali Keffal dedi: Gncelleme kısmına git en son paketi indir yap onu yükle düzelir bi, Umut belki yazılımsaldır. Genişletmek için tıkla... Ali Keffal dedi: Duruyor. Kapanıyor 1 saniyeliğine sonra tekrar açılıyor. Bu belirli aralıklarla oluyor. Genişletmek için tıkla... Gncelleme kısmına git en son paketi indir yap onu yükle düzelir bi, Umut belki yazılımsaldır.
KS KS Ali Keffal Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 1.316 Çözümler 12 1 Nisan 2023 #5 Emirsilergeçer dedi: Gncelleme kısmına git en son paketi indir yap onu yükle düzelir bir, umut belki yazılımsaldır. Genişletmek için tıkla... Bir ara güncellemiştim IMEI gitmişti. Artı 0 Eksi
Emirsilergeçer dedi: Gncelleme kısmına git en son paketi indir yap onu yükle düzelir bir, umut belki yazılımsaldır. Genişletmek için tıkla... Bir ara güncellemiştim IMEI gitmişti.
Emirsilergeçer Zeptopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #6 benimde kaçak poco x3 pro ama IMEI gitmiyor güncelleme format atınca duruyor Artı 0 Eksi
KS KS Ali Keffal Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 1.316 Çözümler 12 2 Nisan 2023 #7 Emirsilergeçer dedi: Benim de kaçak POCO X3 Pro ama IMEI gitmiyor güncelleme format atınca duruyor. Genişletmek için tıkla... TWRP yükleyip güncelleyebilirim ama nasıl yapılır bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Emirsilergeçer dedi: Benim de kaçak POCO X3 Pro ama IMEI gitmiyor güncelleme format atınca duruyor. Genişletmek için tıkla... TWRP yükleyip güncelleyebilirim ama nasıl yapılır bilmiyorum.
Emirsilergeçer Zeptopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #8 bana kalırsa twrp IMEI yi götürür sen benim dediğimi yap bence Artı 0 Eksi
KS KS Ali Keffal Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 1.316 Çözümler 12 2 Nisan 2023 #9 Emirsilergeçer dedi: Bana kalırsa TWRP IMEI'yi götürür sen benim dediğimi yap bence. Genişletmek için tıkla... Hocam kuzenlerimde de aynı telefon var aynı yerden aldık onlar güncelleyince IMEI'leri gitmiyor. Ben bir ara güncellemiştim IMEI gitmişti. Artı 0 Eksi
Emirsilergeçer dedi: Bana kalırsa TWRP IMEI'yi götürür sen benim dediğimi yap bence. Genişletmek için tıkla... Hocam kuzenlerimde de aynı telefon var aynı yerden aldık onlar güncelleyince IMEI'leri gitmiyor. Ben bir ara güncellemiştim IMEI gitmişti.