Yurt dışı S21 Ultra alınır mı?

Daha fazla  
Merhaba. Şu an kullandığım telefon Xiaomi Redmi Note 8 telefon aşırı donuyor ve kasıyor yeni telefon almak istiyorum ama günümüz şartları yüzünden fiyatlar çok pahalı. Yurt dışı S21 Ultra almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı?

IMEI kaydı yapacaksan alabilirsin

Kaç TL'ye alacaksın? Pasaport kaydı mı yapacaksın?

Pasaport kaydı yaparsan gitmez. Cihazdam cihaza ve sürüme değişiyor. Bütçe söylerseniz başka bir öneri yapabiliriz.

Hocam 10.000 13.000 arası bütçem var ama YT mi alsam yoksa normal telefon mu alsam bilemiyorum ve YT alsam nereden alabilirim?

Hocam 10.000 13.000 arası bütçem var ama YT mi alsam yoksa normal telefon mu alsam bilemiyorum ve YT alsam nereden alabilirim?

O fiyata yurt içi S21 alabilirsin.
Yurt dışında ise;
9.000 civarı MI11T Pro
13.000 civarı MI11 Ultra direnç ile kayıt olan cihazlar. Ayrıyeten OnePlus modelleri var.
S21 Ultra'yı kaç liraya alacaktın? Yurt dışından kendin mi getirtecektin?

Almanya'dan amcam gelecekti de boş iş o ya yurt dışı almak istiyorum ama nereden satın albilirim mi 12 Lite almayı düşünüyorum.

Almanya'dan amcam gelecekti de boş iş o ya yurt dışı almak istiyorum ama nereden satın albilirim mi 12 Lite almayı düşünüyorum.

12 Lite yerine dediğim cihazlar daha mantıklı olacaktır. Tanıdığınız telefoncular veya Xiaomi Facebook gruplarından-Letgo-Sahibinden-Facebook Marketplace aracılığıyla bulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…