Yurt dışı S23 Ultra alınır mı?

meting52

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Radeon RX 580 8 GB GDDR6
INTEL İ-5 10400F
MAXSUN H510M-H CHALLENGER MOTHERBOARD PCIE 3.0 M.2 10/100/1000M GIGABIT
2X8 3200 MHZ DDR4 ram
ACER Fa100 512gb Pcıe Gen3 M.2 3300mb-2300mb
Meslek
öğrenci
Elimde 4 ay boyunca temiz kullandığım POCO F6 Pro var yurt dışı S23 Ultra ile takas edeyim mi herhangi bir sorun çıkar mı?

Samsung cihazlara imei atılamıyor diye biliyorum. kayıt ettirmeden 8 ay kullanabilirsiniz ama

S23 Ultra her şekilde daha iyidir ama yurt dışı olması sizin için sorun çıkaracaksa Yani 8 ay kullanma mantığı ya da imei olayları uğraştırır dersen hiç geçip başını ağrıtma.

S23 Ultra her şekilde daha iyidir ama yurt dışı olması sizin için sorun çıkaracaksa yani 8 ay kullanma mantığı ya da IMEI olayları uğraştırır dersen hiç geçip başını ağrıtma.

Hocam klon IMEI attırsam kapanırmı.

Elimde 4 ay boyunca temiz kullandığım POCO F6 Pro var yurt dışı S23 Ultra ile takas edeyim mi herhangi bir sorun çıkar mı?

Ben yaklaşık bir ay önce yurt dışı S24 Ultra aldım bundan önce de yurt dışı S22 ultram vardı onu 1yıl kullanmıştım ama kasım ayında bir sorun çıktı ve devlet bütün yurt dışı telefonları kapattırdı hatlar gitmişti yanıma dedemin telefonu alıp onun internetine bağlanıyordum sadece WhatsApp araması oluyordu.
Arada bir yasal uyarı mesajı geliyor 90gün içinde hat kapancak diye SIM kartını çıkartıp ters takıyorum ve sorun olmuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı