Yurt dışı S23 Ultra alınır mı?

Samsung cihazlara IMEI atılamıyor diye biliyorum. Kayıt ettirmeden 8 ay kullanabilirs adamla konuştum kapanmaz dedi herhangi sorun olursa gel yardımcı oluruz dedi.

8 ay kullanırsın ama server kayıtı yapanlar var, kayıtları takip etmek gerekiyor hep açık olmuyor bulunca yaptırman laızm.

Adam kapanmaz herhangi bir sorun olursa gel yardımcı olalım (dedi telefoncudan alacağım).

Ben yaklaşık bir ay önce yurt dışı S24 Ultra aldım bundan önce de yurt dışı S22 ultram vardı onu 1yıl kullanmıştım ama kasım ayında bir sorun çıktı ve devlet bütün yurt dışı telefonları kapattırdı hatlar gitmişti yanıma dedemin telefonu alıp onun internetine bağlanıyordum sadece WhatsApp araması oluyordu.
Arada bir yasal uyarı mesajı geliyor 90gün içinde hat kapancak diye SIM kartını çıkartıp ters takıyorum ve sorun olmuyor.

Ters takınca sorun olmuyor mu?

Adam kapanmaz herhangi bir sorun olursa gel yardımcı olalım (dedi telefoncudan alacağım).

Ters takınca sorun olmuyor mu?

Yok hayır, SIM yeri çift taraflı oluyor sen sadece kartı çıkartıp diğer tarafına takıyorsun bir sorun yok
Dediğim gibi yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum sadece devlet kapatınca sorun yaşadım.

Yok hayır, SIM yeri çift taraflı oluyor sen sadece kartı çıkartıp diğer tarafına takıyorsun bir sorun yok.
Dediğim gibi yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum sadece devlet kapatınca sorun yaşadım.

Anladım sağ olasın sence takas edeyim mi?

Anladım sağ olasın sence takas edeyim mi?

4 + 4 ay kullanım hakkınız olacak zaten kalan 4 ayda da isterseniz IMEI atın açılsın isterseniz de kapalı kalsın eski bir telefonun internetini paylaşırsınız. Ben yurt dışı almam durumunda kayıt ettirmeyi düşünmüyorum. Kayıt işlemine tanıdık bile olsa güvenemiyorum sanki telefonu uzaktan izliyorlar gibi hissediyorum. En mantıklısı 4 ay kapalı kalıp idare etmeniz bence. S23 Ultra her anlamda mükemmel bir telefon.

S24 ne zaman açılır bilgisi olna var mi yurt dışı Ultra.

Bende şu an S24 Ultra var açık bir sıkıntı yok şu an.
Ama işte önceden de yazdığım gibi yılbaşına 1-1.5 ay varken eski olan S22 Ultra telefonum kapanmıştı ama ondan önceki yıl kapanmamıştı ilk ve tek sorunum bu yılbaşından önce olmuştu.

bende alcam az kaldı

Bende şu an S24 Ultra var açık bir sıkıntı yok şu an.
Ama işte önceden de yazdığım gibi yılbaşına 1-1.5 ay varken eski olan S22 Ultra telefonum kapanmıştı ama ondan önceki yıl kapanmamıştı ilk ve tek sorunum bu yılbaşından önce olmuştu.

Bende Redmi var kasıyor donuyor artık onu atacağım o yüzden açılması lazım ya.

Alınır server kayıtlı kullanıyorum çok memnunum.
Kapı diyorlar hacı şuan ama

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı