Yurt dışı S24 Ultra alınır mı?

inclr

Kilopat
Arkadaşlar merhaba, elimde S21 Plus 256 GB ve Watch 5 Pro var. Telefoncu bir tanıdık abiye bu ikisini 20000 TL'ye sayıp üstüne 3 taksitle toplamda 15 bin daha vererek kayıt yapılmamış 24 Ultra almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mıdır? Fiyat iyi midir? Serverler kapalı diyorlar böyle bir durum var mı varsa devam eder mi? Forumun hepsini okuyamadım maalesef cihaz garantisiz de olacağı için kronik bir sorun var mıdır? Eğer alırsam kayıt yaptırmadan önce güncelleme yapılmaması gerek olayını ve kayıt için 4.5G destekli Samsung telefonun IMEI'si lazım olayını duydum böyle bir şey var mıdır? Çünkü varsa güncelleme yapmamak çok koyar kayıt olana kadar. Düşüncelerinizi çok merak ediyorum şimdiden teşekkürler.

Hocam son durum nedir aldınız mı bende yurt dışı S24 Ultra almayı düşünüyorum ama kayıt olayı biraz sıkıntı IMEI bulacaksın bir de güncelleme yapmayacaksın falan.

Hocam son durum nedir aldınız mı bende yurt dışı S24 Ultra almayı düşünüyorum ama kayıt olayı biraz sıkıntı IMEI bulacaksın bir de güncelleme yapmayacaksın falan.

Ben de S24u yurt dışı almq konusunda karar asamasindayim seneye kayıt yaptırabilirim alırsam. 35 ile başlayan eski Samsung IMEI bulmalısın daha sağlıklı olur.

Samsung yurt disi almak bence cok mantikli degil, cunku Samsung bize ozel fiyat duzenlemeleri yapiyor, deger mi bilmiyorum. Cihaza gelirsek cihaza soylenebilecek soz yok.

Naptınız hocam aldınız mı? Tavsiyeleriniz nedir? Bende yurt dışı s25 ultra düşünüyorum

Naptınız hocam aldınız mı? Tavsiyeleriniz nedir? Bende yurt dışı s25 ultra düşünüyorum
Aldım hocam, 3-4 aydır kullanıyorum. S24 ultra aldım 4 taksitle. Güncellemeyi de yaptım, hatta ilk başta csc değiştirmiştim saatteki ekg vs. için. Sonra içim rahat etmedi samfw'den TR stock romu indirip flashladım. Imei için güncellememe olayına çok takılmadım 8 ayda kim öle kim kala diye düşünerek. Kalemi hemen hemen hiç kullanmadım, kamera da öyle. Benim için en önemli şey şarj, ekran kalitesi ve genel pürüzsüz deneyim bunu fark ettim. Hem ekran görüntüsü hem parmak izi stabilliği icin kılıf harici ekran koruyucu da takmadım, gördüğüm kadarıyla çizilmedi ve kırılmadı da defalarca düşse de. Instagram'da reelslar gereğinden fazla parlak oluyor bunu çözemedim sanırım one ui 7 ile ilgili. Bir de twitterda vs kaydirirken takılma oluyor ama bu önceki telefonumda da vardı, belki telefonu düşürdüğüm zamanlardandır bilemiyorum. Şarjı konusunda tam emin değilim bazen iyi gibi bazen kötü gibi ama sabah ben 7 gibi kalkıyorum yüzde yüz ile akşam 9 10 gibi saria takma isteği hissediyorum. Kamerası gerçekten güzel. Kılıf olarak orijinal kendi kılıfını öneririm. S25 ultra düşünüyorsanız da bence alabiliyorsanız onu alın güncel her zaman iyidir, arada çok fark yok ama ben oval daha çok seviyorum bu fazla köşeli, bunun da bu yönü kendine has tabii.

Anladım hocam sağolun. 14 ay falan cihazı kullanacağım kapanmadan. 14 ay içinde server açılırsa imei attırırım diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…