GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #11 Soraka Kajmer dedi: 1 Ocak 2024'ten itibaren 1 yıl kesintisiz sinyal alınamayan telefonların IMEI kaydı silinecek. Mevzusundan mı bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Tam bilmiyorum sadece IMEI kaydı yapılmamış cihazlar kapanacak diyip yedek telefon kampanyası yapan mağaza ve bu haberi anlatan insanlar görmüştüm.
Soraka Kajmer dedi: 1 Ocak 2024'ten itibaren 1 yıl kesintisiz sinyal alınamayan telefonların IMEI kaydı silinecek. Mevzusundan mı bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Tam bilmiyorum sadece IMEI kaydı yapılmamış cihazlar kapanacak diyip yedek telefon kampanyası yapan mağaza ve bu haberi anlatan insanlar görmüştüm.
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.042 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #12 GucukBey dedi: Tam bilmiyorum sadece IMEI kaydı yapılmamış cihazlar kapanacak deyip yedek telefon kampanyası yapan mağaza ve bu haberi anlatan insanlar görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz olay bu hocam. Sinyal alınmış fakat 1 sene kadar herhngi bir SIM takılmamış cihazları kapatacaklar.
GucukBey dedi: Tam bilmiyorum sadece IMEI kaydı yapılmamış cihazlar kapanacak deyip yedek telefon kampanyası yapan mağaza ve bu haberi anlatan insanlar görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz olay bu hocam. Sinyal alınmış fakat 1 sene kadar herhngi bir SIM takılmamış cihazları kapatacaklar.
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.067 Çözümler 6 28 Eylül 2024 #13 Ben 32.300 TL'ye bir telefoncudan aldım güzel ama para yetiyorsa 15 Pro'ya da Pro Max iyidir.
Grandvizier Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 1.684 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #14 Hocam Samsung'ları server kayıt yapıyorlar. Ama şu an S23 Ultra için açık. S24 de yakında açılır. Ve o şekilde alınır.
Hocam Samsung'ları server kayıt yapıyorlar. Ama şu an S23 Ultra için açık. S24 de yakında açılır. Ve o şekilde alınır.
Aydoğan BV Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.892 Çözümler 16 Yer Lüksemburg 28 Eylül 2024 #15 Grandvizier dedi: Hocam Samsung'ları server kayıt yapıyorlar. Ama şu an S23 Ultra için açık. S24 de yakında açılır. Ve o şekilde alınır. Genişletmek için tıkla... S24Ultra server kayıt açık sadece fahiş fiyattan satılıyor. GucukBey dedi: Bende geçen gördüm, daha yürürlüğe girdi mi bilmiyorum ama sanırım girdi(hem yürürlülüğe hem de Türk halkına). Genişletmek için tıkla... Öyle bir olay söz konusu değil.
Grandvizier dedi: Hocam Samsung'ları server kayıt yapıyorlar. Ama şu an S23 Ultra için açık. S24 de yakında açılır. Ve o şekilde alınır. Genişletmek için tıkla... S24Ultra server kayıt açık sadece fahiş fiyattan satılıyor. GucukBey dedi: Bende geçen gördüm, daha yürürlüğe girdi mi bilmiyorum ama sanırım girdi(hem yürürlülüğe hem de Türk halkına). Genişletmek için tıkla... Öyle bir olay söz konusu değil.
Grandvizier Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 1.684 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #16 Aydoğan BV dedi: S24Ultra server kayıt açık sadece fahiş fiyattan satılıyor. Genişletmek için tıkla... Açık değil hatta şu an S23 de kapanmış.
Aydoğan BV dedi: S24Ultra server kayıt açık sadece fahiş fiyattan satılıyor. Genişletmek için tıkla... Açık değil hatta şu an S23 de kapanmış.
Lynchburg Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 236 Yer İzmir 28 Eylül 2024 #17 S23 Plus için açık mı bilginiz var mı? Sadece S24 modelleri için mi açık? Grandvizier dedi: Açık değil hatta şu an S23 de kapanmış. Genişletmek için tıkla...
S23 Plus için açık mı bilginiz var mı? Sadece S24 modelleri için mi açık? Grandvizier dedi: Açık değil hatta şu an S23 de kapanmış. Genişletmek için tıkla...
Grandvizier Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 1.684 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #18 Lynchburg dedi: S23 Plus için açık mı bilginiz var mı? Sadece S24 modelleri için mi açık? Genişletmek için tıkla... Hocam şu an S23 serisininde server kaydı kapalı.
Lynchburg dedi: S23 Plus için açık mı bilginiz var mı? Sadece S24 modelleri için mi açık? Genişletmek için tıkla... Hocam şu an S23 serisininde server kaydı kapalı.