Merhaba Bulgaristan'dan S24 Ultra almak istiyorum. İstanbul'da eski telefonumun IMEI'sini attırıp kullanabilir miyim? Veya kullanabilmek için tavsiyeniz nedir? Sağ olun.
Bende alacaktım yurt dışından S24 Ultra fakat IMEI attırılmadığını öğrenince geri vazgeçtim. İllegal yolları da tavsiye etmiyorum kaybolursa falan sıkıntı olur. S23 Ultra alacağım.
Merhaba Bulgaristan'dan S24 Ultra almak istiyorum. İstanbul'da eski telefonumun IMEI'sini attırıp kullanabilir miyim? Veya kullanabilmek için tavsiyeniz nedir? Sağ olun.
Bende alacaktım yurt dışından S24 Ultra fakat IMEI attırılmadığını öğrenince geri vazgeçtim. İllegal yolları da tavsiye etmiyorum kaybolursa falan sıkıntı olur. S23 Ultra alacağım.
Yaklaşık 2-3 yıldır yurt dışı cihaz kullanmaktayım kapandıktan sonraki 4 ay bekleme olayı olmasa cidden çıtır olay ama maalesef bununda bir çeker olayı var ama değer öncelikle S23 Ultra ve S24 ulta modellerine IMEI atılabilmekte bu hani düz bir telefoncunun yapabileceği bir sistem ile değil server kayıt ile yapılabilmekte bunu evde siz de yapabilirsiniz çeşitli yabancı forumlarda ufak derin araştırma yaparak programın kendisini bulabilirsiniz ama yaparken saatleriniz arada kaynayabilir kayıt işlemide şöyle oluyor ben en kritik noktayı söyleyeyim örnek olarak bir S23 Ultra aldınız ek olarak da 4G / 4.5G / 5G hat destekleyen bir telefonu aldınız telefoncuya ya da tanıdık kim yapıyorsa işte ona gittiniz (eğer siz götürcekseniz o telefonu feda edeceksiniz tabii o size kalmış belki biraz ücretten düşerler) ve server kayıtı yaptıracaksınız cihazın güvenlik ve arayüz One UI sürümünün yeni olmaması gerekir yani güncel olmayan bir model olması gerekir eğer cihaz en yeni sürüme hep güncelleniyorsa ona IMEI atmak 2 kat daha çok zorlaşıyor ve tabii fiyatta artıyor örnek 300 dolar IMEI ücreti ise oluyor ise 500 vesaire bu fiyat örnektir ve IMEI attırmak suçtur yasal değildir bir gün BTK ağına takılır bir şey olur başınız ağrımasın onun yerine ıkının çift telefon ile son 4 ay dayanın ben gibi.