Yurt dışı S24 Ultra alınır mı?

Tr Prime Gamer

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Yurt dışı S24 Ultra almayı düşünüyorum.
Telefon kapandığı zaman açabilir miyim?
Sizce yurt dışı güvenilir mi?
İlk kez alacağım.

S24 ultralarda server kayıt kapalı şuanda. Alacaksan yedek telefonla internet paylaşımı, aramalarını yaparak kullan. Güvenli telefonculardan al (tanıdık olursa daha iyi olur) yoksa direnç atılmış telefonu verirler.

Sahibinden random bir yerde gördüm ve nedense aşırı mantıklı geldi. 🗿

Aynı şeyi bende yapacağım, birkaç yıl sonra tabii satılmazsa 16 Pro Max alacağım, sıkıntı yaşamazsınız fakat Samsung'da IMEI atmazsanız yanınızda 1 telefon daha taşımanız lazım, Apple'de ICloud'la diğer telefona da geliyor arama.

Aynı şeyi bende yapacağım, birkaç yıl sonra tabii satılmazsa 16 Pro Max alacağım, sıkıntı yaşamazsınız fakat Samsung'da IMEI atmazsanız yanınızda 1 telefon daha taşımanız lazım, Apple'de ICloud'la diğer telefona da geliyor arama.

Ya onun bir çözümü yok mu hocam.

O sadece aynı Wifi’ye bağlıyken oluyor. Diğer türlü yine iki telefon taşımak lazım.
Evet fakat onu hiç açmanıza gerek yok,onu çantaya filan atın gezin,fakat Samsung'da lazım oluyor maalesef.

Ben de yurtdışı cihaz alacak olsam iPhone alırdım. Samsung zaten iPhone kadar pahalı değil o derdi çekmeye değmez. Ayrıca satarken de ikinci el bir yurtdışı Samsung’u satmak hiç kolay olmauacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı