Yurt dışı S24 Ultra alınır mı?

TheDarknesSsS

Decapat
Daha fazla  
İyi sosyaller, Sahibinden'de S24 Ultra için adamla anlaşacağım. Adam IMEI numaralarını da paylaşmış. BTK'den kontrol ettirdiğimde, şu anda SIM'in takılı olduğu slot 1'in IMEI'sini sorgulattığımda "kayıt bulunamadı" ibaresiyle karşılaştım, ikinci slotun IMEI'sini sorgulattığımda "kayıt dışı olduğu tespit edilen IMEI" ibaresiyle karşılaştım. Satıcı 6 ay daha açıklayıcı olduğunu söyledi. Yani böyle yazması normal midir?

S24 Ultra şu an mantıklı değil, kayıtlar uzun süredir kapalı. İlk açıldığında da muhtemelen 250-300 dolar bandında olacaktır. Google Pixel modellere bakmanızda fayda var. Ben kayıtlı S23 Ultra kullanıyorum S24 ve S25 Ultra alanların birçoğunun pişman olduğunu gördüm.

S24 Ultra şu an mantıklı değil, kayıtlar uzun süredir kapalı. İlk açıldığında da muhtemelen 250-300 dolar bandında olacaktır. Google Pixel modellere bakmanızda fayda var. Ben kayıtlı S23 Ultra kullanıyorum S24 ve S25 Ultra alanların birçoğunun pişman olduğunu gördüm.

Hocam fiyatı bayağı iyi, Google Pixel çok bilmiyorum. Samsung kullanmak istiyorum Xiaomi'den geçeceğim çağ atlarım eiye düşünüyorum. Biraz daha yeni modellere bakıyorum ezik çiziği olmasın diye.

Şuan S24 ve S25 serilerinde kayıtlar kapalı, açılacak mı belli değil. Kayıtlı yurt dışı cihaz kullanmak istiyorsan Xiaomi ve Google pixel modellere bak çünkü bu markalarda mevcut şuan kayıt. Eğer ben kayıtsız kullanırım dersen ve S24 ultra da karar kıldıysan: yılda 4+4 ay kullanırsın çift sim olduğu için, kalan 4 ayda yanına yedek ucuz bir telefon alıp onunla arama, smslerini halledersin, internet paylaşımı yapıp kullanırsın gene S24 ultranı dışarıda. Bu kullanım döngüsü her yılbaşı yenileniyor devam ediyor böyle. Birde yurt dışı cihazların garanti ve servis hizmetleri yok bunu da belirteyim ona göre karar ver.

Şu an S24 ve S25 serilerinde kayıtlar kapalı, açılacak mı belli değil. Kayıtlı yurt dışı cihaz kullanmak istiyorsan Xiaomi ve Google Pixel modellere bak çünkü bu markalarda mevcut şu an kayıt. Eğer ben kayıtsız kullanırım dersen ve S24 Ultra da karar kıldıysan: Yılda 4+4 ay kullanırsın çift SIM olduğu için, kalan 4 ayda yanına yedek ucuz bir telefon alıp onunla arama, SMS'lerini halledersin, internet paylaşımı yapıp kullanırsın gene S24 ultranı dışarıda. Bu kullanım döngüsü her yılbaşı yenileniyor devam ediyor böyle. Bir de yurt dışı cihazların garanti ve servis hizmetleri yok bunu da belirteyim.

Öyle yapmayı planlıyorum hocam, USB şeklinde SIM takılan mini cihazlar var 4 ayı da o şekilde kullanırım fakat zaten alacağım cihaz seneye Eylül'e kadar açık, o zamana kadar elden çıkarırım.

Öyle yapmayı planlıyorum hocam, USB şeklinde SIM takılan mini cihazlar var 4 ayı da o şekilde kullanırım fakat zaten alacağım cihaz seneye Eylül'e kadar açık, o zamana kadar elden çıkarırım.
Bu ülkede hiçbir şeyin garantisi yok ki. Şimdi 4+4 kullanabilirsin diyoruz ancak yakın zamanda o sürenin de tamamen kaldırılmayacağını nereden biliyoruz. Ben kayıt olmasaydı açıkçası S23 Ultra yerine direkt kayıtlı alabileceğim bir telefon bakardım.

Bu ülkede hiçbir şeyin garantisi yok ki. Şimdi 4+4 kullanabilirsin diyoruz ancak yakın zamanda o sürenin de tamamen kaldırılmayacağını nereden biliyoruz. Ben kayıt olmasaydı açıkçası S23 Ultra yerine direkt kayıtlı alabileceğim bir telefon bakardım.

Hocam inanınki yıllardır Xiaomi kullanıyorum, biliyorum yenileriyle eskilerini kıyaslamak olmazfakat almak istemiyorum, alacağım tel bayağı uyguna gelecek. Kayıdı çıkar çıkmaz ( yani illa çıkacaktır gözüyle bakıyorum) benim için problem değil. Bu seneyi atlatsam yeterli 4+4 kaldirilsada sorun olmaz benim için.

Hocam inanınki yıllardır Xiaomi kullanıyorum, biliyorum yenileriyle eskilerini kıyaslamak olmazfakat almak istemiyorum, alacağım tel bayağı uyguna gelecek. Kayıdı çıkar çıkmaz ( yani illa çıkacaktır gözüyle bakıyorum) benim için problem değil. Bu seneyi atlatsam yeterli 4+4 kaldirilsada sorun olmaz benim için.

Aldınmıı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı