Yurt dışı S24 Ultra almak mantıklı mı?

Bütçe
30000
Yazları burada geçiriyorum, kendim aldım.

Hocam Kıbrıs'ın vergilendirme sistemi bizden farklı diye mi bu kadar ucuz aldınız yoksa Kıbrıs vatandaşı olmadığınız için vergi mi almadılar.

@Hylex vatandaş olup olmamakla bir ilgisi yok, Kıbrıs'ın vergilendirme sistemi farklı.

Hocam biraz detaya iner misiniz ya da kaynak gösterir misiniz? 16 pm çıkınca alacağımda olmazsa 2 tane alır biri kapanınca diğerinden devam ederim.

Hocam Kıbrıs'ın vergilendirme sistemi bizden farklı diye mi bu kadar ucuz aldınız yoksa Kıbrıs vatandaşı olmadığınız için vergi mi almadılar.

Geçen hafta Kilis'de 31 bin TL'ye sıfır 256 GB'lik vardı.

Hocam biraz detaya iner misiniz ya da kaynak gösterir misiniz? 16 pm çıkınca alacağımda olmazsa 2 tane alır biri kapanınca diğerinden devam ederim.

Geçen hafta Kilis'de 31 bin TL'ye 256 GB'lik vardı.

Orada satıcılar çok adamlar koliyle telefon getirip satıyor orijinal olmama itimali sıfır orada güvenilir satıcılar var bir de orada herkes iPhone 14-15 kullanıyor. Adamlar yarı fiyatına alınca asgari maaş alanlar bile alıyor.

Hocam benim konuyu açmam da ki sebep yakınlardaki bir telefoncudan S24 Ultra yurt dışı almayı düşünüyorum ama güvenemiyorum, kapalı kutu ama ikinci el ya da içi açılmış olma ihtimalinden dolayı. Kapalı kutuyu taklit edemezler mi? Yani hiç yurt dışı telefon alıp da dolandırılan yok mu?

@Erdem Oğuz Lefkoşa Surlariçi'nde çokça telefoncu var, çoğu da dediğim civarda fiyatlara satıyor. Kaç yıldır geliyorum bu da adadan aldığım üçüncü telefon oluyor, girişte çıkıştı hiçbir şeyinde bir sorunla karşılaşmadım.

İstanbul'dan almayı düşünüyorum.

@Hylex ada içince öyle bir durumla karşılaşılabileceğini düşünmüyorum, böyle durumlar burada pek yaşanmıyor da Türkiye'de insanlara güvenmek zor.

Konuyu hortlatıyorum ama bende kıbrısa gideceğim yakında. S24 ya da iPhone13 almayı düşünüyorum güncel fiyatlar hakkında bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…