Ben normalde iPhone merak ettiğim için iPhone düşünüyordum fakat şöyle bir durum var. Bildiğiniz gibi iPhone alırsam kayıt ücreti 30.000 TL. Böyle olunca yurt içi fiyata denk geliyor ya da kayıtsız kullanacağım. S24 Ultra alırsam çok daha düşük ücretlere server kayıt yaptırma imkanım var. Sizce hangisini seçmeliyim?
Ben normalde iPhone merak ettiğim için iPhone düşünüyordum fakat şöyle bir durum var. Bildiğiniz gibi iPhone alırsam kayıt ücreti 30.000 TL. Böyle olunca yurt içi fiyata denk geliyor ya da kayıtsız kullanacağım. S24 Ultra alırsam çok daha düşük ücretlere server kayıt yaptırma imkanım var. Sizce hangisini seçmeliyim?
IPhone'yi kayıt ettirmeyeceksen S24 Ultra al.
Kayıt ettireceksende 15 Pro 63K ya mal olacak.
Zaten KVK'sı 69k fiyata satılıyorken 6-7k gibi bir fark için garantisiz iPhone kullanmanın da bir mantığı yok. iPhone alacaksan KVK 15 Pro al ya da yurt dışı S24 Ultra.
En ucuz iPhone 15 Pro 128 GB fiyatları 65.399,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! iPhone 15 Pro 128 GB özelliklerini incele, 147 mağazadaki indirimleri gör!
Kocaeli'de işi çok iyi yapan bir adam var ve hatta kendisi memur, güven verdiği için özellikle ondan yaptırdım. 11 ay önce ki parayla sıfır cihaz + kayıt işini 26.400 ₺ ye hallettim.