Yurt dışı S24 ultrada 2. SIM kullanılmıyor

iRlvua

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, yurt dışı S24 Ultra'ya sahibim ve aslında yurt dışında yaşıyordum. Türkiye'ye mayıs 16'da geldim ve bugün 16 Haziran'da telefonum kapatıldı. SIM 1'den çıkartıp SIM 2'ye takmaya çalıştığımda yine de olmuyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

telefon kullanımı 120 gün + 120 gün çift simde. nasıl 1 ay sonra kapandı ? mantığı yok
Hocam bende bilmiyorum. Türkiyeden kasım ayında gitmiştim ve dediğim gibi mayıs ayında döndüm, zaten Ocak ayında sıfırlanıyor diye gittiğimde sim kartını çıkarmamıştım ki farklı bir ülkede olduğum için bir etkisi olacağını sanmıyorum. 16 Mayısta geldim ve 17 mayısta telefonuma yasal uyarıdan kullandığınız **** imei 30 gün içinde kapatılacaktır mesajı geldi, sonra 14 gün geldi ve 1 hafta geldi günü gelince cihaz kapandı. Ben diğer sime geçer kullanırım diye düşünüyordum ama öyle olmadı, onuda kullanamıyorum ama o imei için mesaj vb..'de gelmedi

Kesin çözüm için yeni hat almalısınız.

Olası çözümler için ise Facebook gruplarında "S24 Ultra SIM" yazın arama yerine orada size bir e-SIM kodu ve yapacağınız adımları paylaşıyorlar.

Kesin çözüm için yeni hat almalısınız.

Olası çözümler için ise Facebook gruplarında "S24 Ultra SIM" yazın arama yerine orada size bir e-SIM kodu ve yapacağınız adımları paylaşıyorlar.

Hocam yazdım fakat sadece gruplar çıkıyor e-SIM ile ilgili bir şey göremedim. Mümkünse link atabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı