Yurt dışı S25 Ultra alınır mı?

aesserz

Centipat
Daha fazla  
Bir tanıdığım yurt dışı S25 Ultra yurt dışı cihaz satıyor ve fiyat yarı yarıya düşüyor. Kayıt yaptırmadan nasıl kullanabilirim, bilgisi olan var mı? Elimde patlasın istemiyorum. Benim bildiğim 4+4 ay çift SIM ile kullanılıyor yanlışım varsa düzeltin, diğer kalan 4 ay nasıl kullanılıyor acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.

Yurt dışı samsung sıkıntılı şahsen. İphone bu konuda daha iyi. Server yok şuanda. Sim yerlerini değiştirip kullanıyorsunuz.

Bence mantıklı başka cihazlarda arama ve mesaj ile konuşma yapabiliyorsunuz kobil erişim noktası ile de internet paylaşabilirsiniz ama orijinalliğnden emin olun ve A16 falan alın yanına kullanabilnek için.

Alınmaz diyen arkadaşlar sebebini belirtinde bizde öğrenelim neden böyle dediğinizi.

Alınmaz diyen arkadaşlar sebebini belirtinde bizde öğrenelim neden böyle dediğinizi.
Server kaydi yok. Yani cihazi 8 ay kullanirsin fakat 4 ay kullanamazsin bu sure icerisinde. Pixel ve Xiaomi de boyle bir sey yok.

Samsunglarda şuan server kayıt yok, açılacak mı belli değil. Gene almak istiyorsan 4+4 ay kullanıyorsun çift sim olduğu için, kalan 4 ayda yanına yedek telefon alıp ondan arama ve smslerini yapabilirsin, internet paylaşımı yapıp kullanırsın S25 ultranı yine. Her yılbaşı yenileniyor bu döngü. Ben uğraşamam kalan 4 ay 2 telefonla dersen yurt dışı Xiaomi veya Pixel serisi bak; server kayıt yapılıyor bunlara, yedek telefona ihtiyacın olmuyor: kısaca TR cihazı gibi kullanıyorsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…