Yurt dışı S25 Ultra alınır mı?

Bütçe
40.000

Seceneka

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, öncelikle şu an Xiaomi 11T kullanıyorum TR cihazı neredeyse 3 yıldır kullanıyorum ama artık klasik Android sorunları çıkmaya başladı. İşte şarjın hızlı gitmesi oyunlarda kasma donma vs. aklımda S25 Ultra almak var TR de cihaz çok pahalı geliyor. Yurt dışından almayı düşünüyorum ama forum ve diğer sosyal medyalardan baktığımda yurt dışı cihazlarının server kayıtları yapılmasıyla çeşitli sorunlarla karşılaştıklarını gördüm kararsızım sizce kullanımında herhangi bir sorun yaşatır mı?

Samsung cihazlarda S24 ve S25 serisinde server kayıtları yok şuanlık, açılacak mı belli de değil. Server kayıtlı yurt dışı cihaz kullanacaksan Xiaomi ve Google pixel modellere bak; bu markalarda mevcut şuan. S25 ultra da karar kıldıysan 4+4 ay kullanırsın çift sim olduğu için, kalan 4 ayda yanına yedek ucuz bir telefon alıp onunla arama, sms ve internet paylaşımı yaparsın ve kullanırsın gene S25 ultranı. Bu kullanım döngüsü her yılbaşı yenileniyor devam ediyor böyle. Yurt dışı cihazların garanti ve servis hizmetleri yok bunu da belirteyim.

Samsung cihazlarda S24 ve S25 serisinde server kayıtları yok şu anlık, açılacak mı belli de değil. Server kayıtlı yurt dışı cihaz kullanacaksan Xiaomi ve Google Pixel modellere bak; bu markalarda mevcut şu an. S25 Ultra da karar kıldıysan 4+4 ay kullanırsın çift SIM olduğu için, kalan 4 ayda yanına yedek ucuz bir telefon alıp onunla arama, SMS ve internet paylaşımı yaparsın ve kullanırsın gene S25 ultranı. Bu kullanım döngüsü her yılbaşı yenileniyor devam ediyor böyle. Yurt dışı cihazların garanti ve servis hizmetleri yok bunu da belirteyim.

Şu anda ana telefonumu S25u alınca yedek olarak kullanmak bir yandan mantıklı geliyor. 4+4 mantığına göre de buna uyabilirim gibi teşekkür ederim hocam. Ayrıca S25 Edge serisinde durumlar gene aynı mı?

Şu anda ana telefonumu S25u alınca yedek olarak kullanmak bir yandan mantıklı geliyor. 4+4 mantığına göre de buna uyabilirim gibi teşekkür ederim hocam. Ayrıca S25 Edge serisinde durumlar gene aynı mı?
Evet S25 edgede de yok server kayıt. Kalan 4 ay için yanına dediğim gibi ucuz bir telefon alıp onunla arama ve sms lerini yaparsın, internet paylaşıp S25 ultranı kullanırsın dışarıda. Her yılbaşı yenileniyor bu kullanım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı