Yurt dışı Samsung S24 Ultra alınır mı?

• Konuyu başlatan TRamoG
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.072

TRamoG

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba yeni telefon almayı düşünüyorum 50k civarı bütçem var ve kararsızım bu fiyata yurt dışı S24 Ultra mı yoksa yurt dışı iPhone mi ya da TR Samsung veya iPhone mi bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim bana yurt dışı 24 Ultra mantıklı gibi geliyor.

Yani daha ucuza geliyorsa imei kaydiyla beraber ve garantisiz olmasini goze alirim diyorsaniz S24 ultra. Yoksa Tr Samsung alin 25 serisini de beklemeyi dusunebilirsiniz.

Apple zaten 5 yildir ayni telefonu cikartiyor 16 almaniza gerek yok. Direk almayin yazik gunah.

S24 Ultra yurt dışı fiyatları 32k civarı bu fiyata alınır, server kaydı en son kapalıydı açılmış mı bilmiyorum açıkçası. Server kaydı fiyatları da yere göre değişmekle beraber 10k civarı genelde. S25 Ultra bütçeni aşar server kaydıyla beraber. Yine de bekleyebilirsin. Sonradan server kaydı yaparım diyorsan düşünülebilir.

İphone alacaksan eğer pro modellerine yönelmeni tavsiye ederim. Yurtdışı yerine yurtiçi alabilirsin. Ya da s25 serisini beklersen fiyat bandı ne olur bilmiyorum ama s25+ alabilirsin. Eğer çok fazla oyun oynayan biri değilsen ki s24+ın işlemcisi de güzel s24+ ile s24u arasında sadece işlemci, kamera ve spen farkı var. İşlemcisi üzmez tabi eğer kamera ve S peni olsun diyorsan s24 ultra almalısın. Ama bunlar o kadar önemli değilse ki ultra modeli daha fazla zoom yapıyor ve çekim kalitesi olarak hemen hemen aynı s24+ ile. Yurt içi s24+ öneriyorum ben. Biraz daha bekleyip s25 serisi bir kaç ay sonra indirime girer ve kampanyası olur diye düşünüyorum. Yine senin kararın tabi.

S25 serisini beklemeye karar verdim o seriye göre S25 serisinden birini alabilirim belki veya 2.el veya yurt dışı iPhone karar vereceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı