Yurt dışı sıfır iPhone 13 Pro Max almak mantıklı mı?

xxxcefry

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bugün Letgo'da bir ilan gördüm bir telefoncu sıfır açılmamış yurt dışı iPhone 13 Pro Max'i 24.500 TL'ye satıyordu, ben şahsen piyasasını bilmiyorum veya iyi midir değil midir pek anlamam, sadece her yıl 8 ay açık olduğunu biliyorum 8 ayda şahsen benim için ideal ayrıca benzer fiyata başka telefon önerileriniz olursa memnuniyetle okurum, şimdiden teşekkürler.

%95 toplama cihazdır, YD alma düşünceniz varsa son çıkan iPhone modelini tercih etmeni tavsiye ederim. Bende zamanında ikilemde kaldım ve düşük model tercih edip Türkiye cihazı aldım.

%95 toplama cihazdır, yurt dışı alma düşünceniz varsa son çıkan iPhone modelini tercih etmeni tavsiye ederim. Bende zamanında ikilemde kaldım ve düşük model tercih edip Türkiye cihazı aldım.

Hocam bende kapalı kutu diye toplama olmadığını düşünmüştüm ama copy yapmak zor değildir diye düşünüyorum bütçem maalesef o kadar geniş değil olsaydı benim de aklımda gerçekten son model almak vardı acaba 3U Tools her şeyini düzgün çıkarır mı?

Hocam bende kapalı kutu diye toplama olmadığını düşünmüştüm ama copy yapmak zor değildir diye düşünüyorum bütçem maalesef o kadar geniş değil olsaydı benim de aklımda gerçekten son model almak vardı acaba 3U Tools her şeyini düzgün çıkarır mı?
Çipleri aktardıklarında 3u Tools bunu algılayabilir mi onu bilenler cevaplayabilir ama o cihazin toplama olmama ihtimali çok düşük ihtimal paranızı çöpe atmanızı istemem. iPhone istiyorsan ikinci el Türkiye cihazı 13 düşünebilirsin veya yurt dışı 17'ye yönelmelisin.

Çipleri aktardıklarında 3u Tools bunu algılayabilir mi onu bilenler cevaplayabilir ama o cihazin toplama olmama ihtimali çok düşük ihtimal paranızı çöpe atmanızı istemem. iPhone istiyorsan ikinci el Türkiye cihazı 13 düşünebilirsin veya yurt dışı 17'ye yönelmelisin.
Teşekkürler hocam bu dediklerinizi düşüneceğim :)

Çipleri aktardıklarında 3U Tools bunu algılayabilir mi onu bilenler cevaplayabilir ama o cihazin toplama olmama ihtimali çok düşük ihtimal paranızı çöpe atmanızı istemem. iPhone istiyorsan ikinci el Türkiye cihazı 13 düşünebilirsin veya yurt dışı 17'ye yönelmelisin.

Hocam kararımı verdim yakın zamanda bir akrabam Dubai'ye gidecek bütçeyi biraz arttırıp 33000 civarına düz 17 almaya karar verdim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı