Yurt dışı sıfır Red Magic Pro 8 alınır mı?

Bütçe
24000

Akarulez

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4070S
R5 7500F
16*2GB CORSAIR DDR5
1TB NVME
Dell G2724D
Meslek
Dijital Reklamcılık - Medya Planlama Uzmanı
Merhabalar,

Başlıkta da belirttiğim üzere yeni bir telefona ihtiyacım var. Normalde bütçe aralığımda alabileceğim en mantıklı telefon S23 gibi görünüyordu. Ancak sıklıkla uzun oyun seanslarına başvuran birisiyim ve bu konuda Red Magic'in üstüne yok. Ben de S23 almadan bir telefoncuya gidip bu ürünün satın alınabileceğini öğrendim. (20k) Pasaport kaydım olmadığından ve yakın zamanda ülke dışına çıkamayacağımı belirttikten sonra kendileri bana şu an kullandığım telefondaki IMEI kaydını Red Magic'e geçirebileceğimizi ve telefonumu bir daha kullanmamam kaydıyla bir köşeye koyarsam bir sorun olmayacağını söylediler. Ancak daha önceden hiç yurt dışından gelen bir telefon kullanmadığım için sağlıklı mı bilmiyorum, bu konuda fikri olan varsa beni aydınlatabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Legal değil. IMEI çökünce ağlamayın.

Legal olması için pasaport almanız lazım. Buda uzun süreç.

Legal değil. IMEI çökünce ağlamayın.

Legal olması için pasaport almanız lazım. Buda uzun süreç.
IMEI'yi çökerten durumlar nelerdir acaba? Mesela güncelleme yapmaktan kaçınsam da çökebilir mi?

IMEI'yi çökerten durumlar nelerdir? Acaba? Mesela güncelleme yapmaktan kaçınsam da çökebilir mi?

Telefonun modeline göre değişiyor o durum. Bazı modeller sıfırlama ve güncelleme ile gidiyor bazısı gitmiyor. Eski telefonunuza SIM kart takılırsa direkt gider mesela.

Telefonun modeline göre değişiyor o durum. Bazı modeller sıfırlama ve güncelleme ile gidiyor bazısı gitmiyor. Eski telefonunuza SIM kart takılırsa direkt gider mesela.
Eski telefonumu direkt imha etmeyi düşünüyordum.

Eski telefonumu direkt imha etmeyi düşünüyordum.
hocam benim bildiğim eski telefona sim kart takılmadığı sürece sıkıntı yok. imha etme işlemini genelde kimse sim takıp kullanmasın diye yapar. şu konuda da görebilirsiniz.

Baktım TR de satılmıyor IMEI attırılarak yapılabilir fakat bu durum yasaklanırsa elinde kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…