Yurt dışı tablet önerisi

Bütçe
250000

StrangerBoys

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 7700XT
R 5 7500F
Honor Magic Pad 2 alacağım fakat fiyatlar biraz tuzlu geldi 30k bir tablete şu anlık veremeyeceğim için yurt dışı almak istiyorum. Telefonlarda olduğu gibi tabletlerdede öyle bir durum var mı kapanma vs. bilgisi olan varsa teşekkür ederim ayrıca ekstra onu alma o fiyata bu daha iyi dediğiniz tablet varsa olabilir. Bütçe ort 25k civarları ayrıca alacağım tabletin yanında kılıfa bağlı klavye ve kalemide var. Öneri yapacaklar için bunlar olmalı. Teşekkür ederim.

Honor Magic Pad 2 alacağım fakat fiyatlar biraz tuzlu geldi 30k bir tablete şu anlık veremeyeceğim için yurt dışı almak istiyorum. Telefonlarda olduğu gibi tabletlerdede öyle bir durum var mı kapanma vs. bilgisi olan varsa teşekkür ederim ayrıca ekstra onu alma o fiyata bu daha iyi dediğiniz tablet varsa olabilir. Bütçe ort 25k civarları ayrıca alacağım tabletin yanında kılıfa bağlı klavye ve kalemide var. Öneri yapacaklar için bunlar olmalı. Teşekkür ederim.
Magic Pad 2 kullanıyorum. Çin versiyonu olmasına rağmen, Türkçe mevcut. Ancak yapay zeka asistanları Çin uygulamaları. Çin fiyatı 15-20K civarında bence gayet mantıklı. OLED ekran olmasın büyük ekran olsun derseniz Magic Pad 3 bakabilirsiniz.

Magic pad 2 kesinlikle riskli.
Vatan bilgisayardan alan ekranı 13 günde yanan var.
Yurtdışı baya yanık olayı var.
Marka magic pad 3 te neden Oled değil ips geçti diye sorun anlarsınız!!
Ayrıca en güçlü güncel tablet
Samsung'un tab s11
Xiaomi Pad 8 bunlar 30.000 ekranı yanmaz merak etmeyiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı