Yurt dışı telefon açılmadı

• Konuyu başlatan Ahmt1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 386
  • Görüntüleme 51.003
Arkadaşlar benim telefonum 23 gündür kapalı hala servis yok diyo yd 14 pro kullanıyorum.Bende 1 ocakta açılır diye düşünmüştüm çok yanılmışım.Herkesinki açılmış benimki neden açılmadı bu gecikmenin sebebi nedir?

Arkadaşlar benim telefonum 23 gündür kapalı hala servis yok diyor yurt dışı 14 Pro kullanıyorum. Bende 1 Ocakta açılır diye düşünmüştüm çok yanılmışım. Herkesinki açılmış benimki neden açılmadı bu gecikmenin sebebi nedir?

Hat kaynaklı oluyor çoğu zaman ay sonuna kadar bekleyin açılmazsa BTK'yı arayınız. Alo 120 BTK.

Yurt dışı telefonlara destek yok diyerek konum silindi bu konuyu da siler misiniz?
Destekten kasıt büyük ihtimalle garantidir. O yüzden silinmiştir. Yoksa yurt dışı telefon ile konu açabilirsiniz ve konuların amacı sadece size değil konuyu gören herkese sorunun çözümünü bulmak ve bulunduysa başkalarının da faydalanması için göstermek, yani silinmesi saçma olur.

Yurt dışı telefonlara destek yok diyerek konum silindi bu konuyu da siler misiniz?
Ayrıca konu benim konum, neden karışıyorsunuz sizinki silindi diye diğer konulara?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı