Yurt dışı telefon alınır mı?

MehmetcanFrie

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Aklımda yakın zamanda telefon almak var da şu an hiç iPhone deneyimim olmadığı için iPhone geçmek istiyorum. Hatta şu an iPhone SE4 çıkmasını bekliyorum nasıl olacak diye. Ama bir yandan ise iPhone 16 Pro'da istiyorum. Kayıt yaptırmadan 8 ay kullanıp 4 ay ise yedek bir iPhone 6 kullanmak mantıklı mı sizce çok telefon ile konuşan biri değilim ayda 50-60 dk ancak konuşuyorum ve yanımda taşımak benim için sorun olmaz ama iPhone SE4 hoşuma gider ise tabii ki yurt içi onu alırım. Diğer yandan ise siz ne önerirsiniz?

2 Yıldır 15 Pro Max kullanıyorum. Yanında da iphone 11 var yurtiçi. Kayıt yaptırmak artık çok yüksek bir miktar vermek mantıksız.

iphone 16 pro max bugün güncel 45.500 tl satıyorlar. gayet mantıklı ben de öyle yapıyorum ama garantisinin olmadığını bil ekranı kırar edersen veya ilerde batarya eskirse her türlü telefoncuda bulur yaptırırsın yan sanayi orijinale yakın kaliteli ürünler var. FFPRO gibi firmalar orijinal ürün kullanıyoruz diyo ama doğru mu bilmiyorum o tiplere çok güvenmiyorum

Bence SE4ü beklemene gerek yok. Baz model iPhone almayın diyorlar zaten. SE ise daha da düşük model. 16 Pro en mantıklısı olur.

Eğer iphone alıcaksan alma yurt dışından ama Xiaomi falan alıcaksan alınır 300 500 tl verip imei attırıp kullana biliyorsun ama güncellemeyi kapatman ve format atmaman gerek.

Eğer iphone alıcaksan alma yurt dışından ama Xiaomi falan alıcaksan alınır 300 500 tl verip imei attırıp kullana biliyorsun ama güncellemeyi kapatman ve format atmaman gerek.
Son modellere server kayıt var bende onlardan yaptırmak istemiyorum.

Garanti işi sıkıntı evet ama yurt içi de baya pahalı ya vergiden dolayı insan ister istemez yurt dışı modellere yöneliyor.

2 Yıldır 15 Pro Max kullanıyorum. Yanında da iphone 11 var yurtiçi. Kayıt yaptırmak artık çok yüksek bir miktar vermek mantıksız.
Kayıt yaptırmak zorunlu değil benim için dediğim gibi telefon ile çok konuşan biri değilim internet olsun benim için yeter.

Son düzenleme:
İki cihaz taşımak sözde kolay gelsede uygulamaya geçince bence eziyet bi durum. Gün sonunda iki cihazıda şarj etmek zorunda kalmak vs değmeyecek bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…