Öncelikle selamlar, bu aralar telefonum çok kastığı için ve kapandığı için telefon bakıyorum.2. el ya da yenilenmiş iPhone bakıyordum ama iPhone 15 yurt dışı gördüm, yurt dışı telefon alırsam ne olur, devamlı kullanabilir miyim? Yurt dışı alamazsam 13 mini ya da SE 2022 düşünüyorum.
Öncelikle selamlar, bu aralar telefonum çok kastığı için ve kapandığı için telefon bakıyorum.2. el ya da yenilenmiş iPhone bakıyordum ama iPhone 15 yurt dışı gördüm, yurt dışı telefon alırsam ne olur, devamlı kullanabilir miyim? Yurt dışı alamazsam 13 mini ya da SE 2022 düşünüyorum.
Yurt dışı telefon öncelikle alınmaz. 2. olarak zengin adam değilsen iPhone da alınmaz. Ayrıca zenginsen yine iPhone alınmasını ben şahsen tavsiye etmem çünkü hak ettiğinin yüzde 50 pahalısını satıyor telefonu. Ben 1 ay önce S24 aldım 32 bine. Bu fiyata iPhone 13 var ama S24'ün rakibi iPhone 16. Burdan anlayabilirsiniz ki ürüne verdiğimiz paranın yalnızca yarısını kullanabiliyoruz.
Telefon çift hat ise eğer 4 ay + 4 Ay'dan 8 ay kullanabiliyorsunuz. Kalan 4 ay için de ikinci bir telefon taşımanız gerekiyor yanında. Ocağın ilk haftası kullanım hakkınız sıfırlanıyor ve tekrardan yurt dışı telefonunuzu 8 ay kullanabiliyorsunuz.
-----------
Alınır mı? Sorusuna gelirsek, evet alınır. Kayıt parası olmuş 45 bin TL vergiler de buna yakın zaten. Gider 2 tane S25 Ultra alırım değişe değişe paşa gibi kullanırım. Neden aynı paraya sadece 1 tane alayım ki?