eyemdiSt Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 143 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2022 #1 Merhaba, yurt dışı Redmi Note 11 Pro kullanıyorum ve EasyCep'e satmak istiyorum. Sitenin satma kısmındaki formu doldurduğumda herhangi bir şekilde bana telefon yurt dışı mı diye soru sorulmuyor. Telefonu EasyCep'e satabilir miyim?
Merhaba, yurt dışı Redmi Note 11 Pro kullanıyorum ve EasyCep'e satmak istiyorum. Sitenin satma kısmındaki formu doldurduğumda herhangi bir şekilde bana telefon yurt dışı mı diye soru sorulmuyor. Telefonu EasyCep'e satabilir miyim?
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 23 Ağustos 2022 #2 Satabilirsiniz fakat IMEI’si yoksa değeri çok düşer.
eyemdiSt Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 143 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2022 #3 F 16 Fighting Falcon dedi: Satabilirsiniz fakat IMEI’si yoksa değeri çok düşer. Genişletmek için tıkla... Telefonun arkasında yapıştırılmış olan kağıtta yazan 15 haneli sayıyı diyorsanız eğer evet var.
F 16 Fighting Falcon dedi: Satabilirsiniz fakat IMEI’si yoksa değeri çok düşer. Genişletmek için tıkla... Telefonun arkasında yapıştırılmış olan kağıtta yazan 15 haneli sayıyı diyorsanız eğer evet var.
BloodQuinn Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 186 Çözümler 1 Yer Deutschland, Berlin 6 Ekim 2023 #4 Yıllar sonra yazıyorum ama satabildiniz mi acaba?