Yurt dışı telefon kayıt ettirmek

synester

Decapat
Daha fazla  
2. el bir iPhone 13 aldım yurt dışı şu an 1. IMEI kullanıma kapalı bende eSIM olarak kullanıyorum bir sorun yok ancak sormak istediğim bir soru var bu telefonu istediğimiz zaman kayıt ettirebiliyor muyuz yoksa Türkiye'ye girdikten belli bir gün sonra kayıt ettirme şansım kalmıyor mu? Ocakta 8 aylık bir kullanımım olacak zaten ama ben mart gibi kaydı en geç yaptıracağım bir sorun çıkartır mı?

Hayır olmaz istediğin zaman yaptırlabilirsin fakat 20.000 TL zam gelmeden al bence.

İstediğiniz zaman kayıt ettirebilirsiniz. Ne kadara aldınız ve pil bilgisi vs. Nedir?

İstediğiniz zaman kayıt ettirebilirsiniz. Ne kadara aldınız ve pil bilgisi vs. nedir?

12 mini vardı 2 yıl kullandım illallah getirdi küçüklüğü günde 3 kere şarja takmam falan. Kafa kafaya takas yaptım bende satılmıyordu zaten. Bu aldığım 6 aylık Fransa'dan gelmiş kusursuz neredeyse pil ise 100.

Hayır olmaz istediğin zaman yaptırlabilirsin fakat 20.000 TL zam gelmeden al bence.

Beni korkutan da biraz bu üniversite okuyorum ve işe başlayacağım ailemde biraz destek olduğu için bir kısmı biriktirip öyle kayıt ettireyim dedim amcam da zaten sürekli gidip geliyor yurt dışına.

Şu an zaten kafadan 8 ayınız var. Yılbaşında yenilenecek sonuçta. Uzun süre kullanırım. Bataryası eskidiğinde değiştirip tekrar kullanırım derseniz paranız olduğu zaman kaydını yapın direkt.

Hocam umarım adınıza faturası olmadan kayıt ettiremediğinizi biliyorsunuzdur.

Bunu bayağı bir araştırdım bu forum ve başka sitelerde faturaya gerek olmadığı yazıyordu.

e-Devlet kapısı üzerinden yapılan kayıt işleminde yurda giriş yapan belge sahibi şahsına ait bilgileri e-Devlet şifresi ile IMEI Kaydet adresinden cihaz kaydını yapabilmektedir. e-Devlet kapısı üzerinden yapılan başvurularda kişiden herhangi bir belge talep edilmemekte olup kontroller elektronik ortamda yapılmaktadır.

Ha benim bildiğim faturayla kayıt ettirmek lazım diyeydi öyleyse ne güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…