Yurt dışı telefon önerisi

Bütçe
24000

SatoruGojoo

Femtopat
Daha fazla  
Honor Magic 6 Pro
Google pixel 9 / 8 Pro / 7 Pro
Apple İphone 14 Pro
huawei p60 Pro
samsung s23 ultra
oppo find x7 ultra
Xiaomi Mi 14 Pro / Mi 14 Ultra / Mi 15
Kendi araştırmam ile bunları seçtim. Benim için daha önemli olan kamera. Bütçe olarak 24’ün üstüne çıkmayı düşünmüyorum, tabii aman aman bir değişiklik varsa olabilir. Genel hatları ile baktıklarım bunlar. Piyasasını bilmediğim için gelişi güzel araştırdım. Sizce ne almalıyım? (S24 Ultra’yı köşeli tasarımından dolayı eklemedim.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Aralarından alacak olsam iPhone 14 Pro veya S23 Ultra alırdım. Muhtemelen S23 Ultra alırım. Kayıt ücreti de ucuz.

En mantıklısı 24k fiyata 14 Ultra olur. Kamera için özellikle. Güzel fiyat cidden. Kompakt cihaz istiyorsan Xiaomi 15.

Son düzenleme:
Aralarından alacak olsam iPhone 14 Pro veya S23 Ultra alırdım. Muhtemelen S23 Ultra alırım. Kayıt ücreti de ucuz.
Kayıt çok önem arz etmiyor hocam, o yüzden biraz daha fevri davranıyorum ama kamera konusunda mi14 ultra s23 ultra iphone 14 pro arasinda kaldim

En mantıklısı 24k fiyata 14 Ultra olur. Kamera için özellikle. Güzel fiyat cidden. Kompakt cihaz istiyorsan Xiaomi 15.
İphone ve samsung ile kamera farkı nasıl? veya google ile daha önce iphone ve samsung gördüm fakat mi 14 ultra ile karsilasmadim hic o yuzden tahmin edemiyorum, deneyiminiz veya karsilastirmisliginiz var mi hic cok arada kaldimda

Yurt içi sıfır S24 FE çok daha iyi olur.
garanti ve kayit onem arz etse duz s23 veya s24fe dusunuyodum fakat ayni paraya cok daha iyilerini alabilecegimi dusundum

Kayıt çok önem arz etmiyor hocam, o yüzden biraz daha fevri davranıyorum ama kamera konusunda MI14 Ultra S23 Ultra iPhone 14 Pro arasında kaldım.

iPhone ve Samsung ile kamera farkı nasıl? Veya Google ile daha önce iPhone ve Samsung gördüm fakat mi 14 Ultra ile karsilasmadim hiç o yuzden tahmin edemiyorum, deneyiminiz veya karsilastirmisliginiz var mi hiç cok arada kaldimda.

Garanti ve kayit onem arz etse duz S23 veya S24FE dusunuyordum fakat ayni paraya cok daha iyilerini alabilecegimi düşündüm.

Kendim S23 Ultra kullanmıştım ama sonra satmıştım, her şeyi güzel, sıkıntı çıkaracak tek şeyi boyutu ve kamerasıydı. Kalemide gereksiz bana göre, hiç ihtiyaç duymadım kullanmaya, o yüzden büyük boyutları. Diğer rakiplerine göre beğenmiyorum kamerasını. S24 Ultra ve S25 Ultra içinde öyle, aralarında bariz bir fark yok kamerada 23, 24, 25 serisinin. Sadece ön kameralarına laf etmem. Ama iPhone Samsung'a göre iyi benim gözümde kamera olarak.
IPhone'da aynı şekil ama video kayıtı çok güzel. Ama mi ultralar fotoğraf konusunda çok başarılılar, Zoom içinde öyle, gece çekimi olarak da. Ön kamerası kötü sadece. Gidip karşılaştırabilirsin telefoncularda veya mağazada varsa. Hangisi güzel geliyorsa gözüne onu al. Ama yeni nesil cihaz alman daha iyi. 24 veya 25 yılı cihaz al. Diğer her konuda fazlasıyla memnun ederler bu telefonlar.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı