Xiaomi 15 Ultra daha iyi özelliklere sahip fark o mesela S25 Ultra sadece 100X Zoom yapabilirken Xiaomi 15 Ultra 120X yapabiliyor.
Kısacası Xiaomi daha iyi.
Xiaomi 15 Ultra alinir cok basarili fakat arayuz olarak hala ufak tefek sorunlari var, onun disinda yurt disi cihazlar hakkinda bilgim yok.Yurt dışı cihaz getirtmeyi düşünüyorum. Gönlümden geçen S25 Ultra fakat server kayıtları kapalıymış sanırım. Xiaomi 15 Ultra da durum nedir? Bilgisi olan var mı? Alınır mı?
Hocam s25 ultra kayıtları yakında açılacak diyorlar.Xiaominin arayüzü hala sıkıntılı.Yerinizde olsam s25 ultra alırdım.Zaten resmi olarak 4+4 8 ay hakkınız var.Sene sonuna kadar size yetiyor.Sene sonu bidaha yenilendiği için siz telefonu bidahaki yılın 8.ayına kadar rahat rahat kullanırsınız.O sürede de server açılır zaten.Yurt dışı cihaz getirtmeyi düşünüyorum. Gönlümden geçen S25 Ultra fakat server kayıtları kapalıymış sanırım. Xiaomi 15 Ultra da durum nedir? Bilgisi olan var mı? Alınır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.