Yurt dışı telefon önerisi

ozantomar1

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, eylülün sonlarında nasip olursa yurt dışına çıkmak istiyorum. Fransa ve İtalya'ya gideceğim. Telefon almak almak istiyorum. Açtırmayı şimdilik düşünmüyorum. iPhone 15 Pro düşünüyorum nereden alınabilir en uygun fiyata? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Yeni model çıkınca eski modeller toplama oluyor genellikle YD Iphonelerde. O yüzden 16 pro bakman daha iyi olur. Açtırmadan kullanırsın 4+4 ay çift simli olduğundan dolayı, kalan 4 ayda yedek telefonunla sms, arama ve internet paylaşımı yaparsın kullanırsın gene 16 pronu. Her yılbaşı yenileniyor bu kullanım hakkı. Eğer ben kalan 4 ay yedek telefonla uğraşamam diyorsan Xiaomi ve Google pixel cihazlara bakabilirsin; şuan bu markalara server kayıt yapılıyor düşünürsen eğer, TR cihazı gibi kullanıyorsun bir fark olmuyor.

Yeni model çıkınca eski modeller toplama oluyor genellikle yurt dışı IPhone'lerde. O yüzden 16 Pro bakman daha iyi olur. Açtırmadan kullanırsın 4+4 ay çift simli olduğundan dolayı, kalan 4 ayda yedek telefonunla SMS, arama ve internet paylaşımı yaparsın kullanırsın gene 16 Pro'nu. Her yılbaşı yenileniyor bu kullanım hakkı. Eğer ben kalan 4 ay yedek telefonla uğraşamam diyorsan Xiaomi ve Google Pixel cihazlara bakabilirsin; şu an bu markalara server kayıt yapılıyor düşünürsen eğer, TR cihazı gibi kullanıyorsun bir fark olmuyor.

16 Pro biraz tuzlu kaçıyor. S25 Ultra önerir misin? Bir de 15 Pro sıfır bulmak zor mu?

16 Pro biraz tuzlu kaçıyor. S25 Ultra önerir misin? Bir de 15 Pro sıfır bulmak zor mu?
S25 ultrayı da aynı şekil 4+4 ay kullanacaksın, kayıtları kapalı açılacak mı belli değil Samsungun. 16 pro dediğim gibi daha mantıklı olur, toplama çıkma ihtimali fazla 15in.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı