E evolvo Centipat Katılım 1 Aralık 2023 Mesajlar 530 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #11 KİNGSEMİH dedi: O zaman olmaz tabii ki. Sen model yükseltiyorsun paşa paşa senden onun da IMEI kaydını isterler sınırsız kullanmak istiyorsan. Genişletmek için tıkla... Anladım arızası olmadan arıza değişimi diye yazarlar mı acaba
KİNGSEMİH dedi: O zaman olmaz tabii ki. Sen model yükseltiyorsun paşa paşa senden onun da IMEI kaydını isterler sınırsız kullanmak istiyorsan. Genişletmek için tıkla... Anladım arızası olmadan arıza değişimi diye yazarlar mı acaba
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.907 Makaleler 9 Çözümler 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #12 evolvo dedi: Anladım arızası olmadan arıza değişimi diye yazarlar mı acaba Genişletmek için tıkla... Sanmam çünkü o servis raporları Apple Global sistemleri üzerinde denetleniyor. Siz rica minnet tek bir kişiyi ikna etseniz bile yüksek yerden onay gelmez.
evolvo dedi: Anladım arızası olmadan arıza değişimi diye yazarlar mı acaba Genişletmek için tıkla... Sanmam çünkü o servis raporları Apple Global sistemleri üzerinde denetleniyor. Siz rica minnet tek bir kişiyi ikna etseniz bile yüksek yerden onay gelmez.